Les mascotes, benvingudes a ILUNION Hotels!

 • Boletín: Nº67 AGOST 2022

  Temática: Ilunion Un gos, a la recepció d'un hotel Ilunion.

  Des del passat 1 de juliol ILUNION Hotels accepta mascotes a tots els seus hotels urbans i de vacances. Així, la cadena hotelera d'IL·LUNION converteix tots els seus establiments en hotels pet frliendly, una iniciativa que se suma a la feina que realitza la companyia pel turisme sostenible i per a tots, i després d'una experiència pilot en cinc dels seus hotels.

  Segons estudis recents, el 45% de les persones amb mascotes al seu càrrec viatgen entre 6 i 3 vegades l'any, sent el lloguer de vacances l'opció més còmoda en trobar impediments als establiments hotelers a l'hora de viatjar amb animals.

  En aquest sentit, ILUNION Hotels compta amb una llarga experiència en l'acolliment de gossos guia a les habitacions, per la qual cosa tots els professionals dels seus hotels estan capacitats i involucrats en treballar pel benestar dels clients, així com en una correcta neteja i manteniment dels espais.

  L'experiència pilot per convertir ILUNION Hotels a pet friendly va començar el passat mes d'abril a cinc dels seus establiments. Després de la bona experiència d'aquests mesos, la cadena oferirà aquest servei alineat amb els projectes d'innovació i millora en el marc de l'experiència de client.

  Els clients disposen de tota la informació necessària a les diferents pàgines webs dels hotels. A més, cadascuna de les mascotes rep un kit de benvinguda per a la seva comoditat un cop estigui a l'establiment.

  Hotels amb 'Tots Inclosos'
  La cadena hotelera ILLUNION és líder en inclusió social i accessibilitat al sector turístic. Són hotels amb 'Tots Inclosos'. A l'últim exercici va comptar amb una plantilla mitjana de 1.700 treballadors, dels quals 700 eren persones amb discapacitat. A més, 14 dels seus centres són gestionats com a Centres Especials d'Ocupació. Això significa que, com a mínim, el 70% de la plantilla són persones amb discapacitat i demostra ser un exemple d'integració laboral al sector turístic.

  Una segona vida als aliments

  La cadena hotelera  ILUNION s'ha sumat a l'aplicació Too Good To Go per a combatre el desaprofitament d'aliments en els seus 29 hotels repartits per tot el país. D'aquesta manera fan un pas ferm en el seu compromís per la sostenibilitat i la seva aposta per la reducció de residus alimentaris als seus hotels ajudant a mitigar les conseqüències socials, econòmiques i mediambientals que suposa aquest desaprofitament de menjar.

  Gràcies a aquesta aliança, la cadena hotelera amb 30 anys de trajectòria, dona una segona oportunitat a l'excedent de menjar de tots els seus hotels per a evitar que sigui malgastat. A través de Too Good To Go, cada dia els hotels ofereixen als usuaris de l'app la possibilitat d'adquirir a preus reduïts packs sorpresa que contenen una àmplia varietat de l'excedent de menjar del bufet de l'esmorzar. Aquests packs sorpresa estan valorats en 12€ de productes i es poden adquirir en la coneguda app per només 3,99€, la qual cosa suposa un estalvi de gairebé el 70%. D'aquesta manera, se li dona una segona vida a tots aquests aliments no consumits perquè siguin aprofitats.