La regidora de Benestar Social de Reus, a Mesnet

 • Boletín: Nº 11 AGOST 2017

  Temática: Ilunion La regidora de Benestar Social i la coordinadora de Serveis Socials de Reus (Tarragona), Montserrat Vilella i Àngels Granados, van visitar el passat 18 de juliol Mesnet, la bogaderia associada que ILUNION tè a aquesta població tarragonina. Durant la visita, van estar acompanyades per la directora de l’ONCE a Reus, Arantxa Vallespi, i el gerent de la planta, Christian Rica, els quals li van ensenyar les instal•lacions, on hi treballen 93 persones, 87 amb algun tipus de discapacitat.

  La regidora de Benestar Social i la coordinadora de Serveis Socials de Reus (Tarragona), Montserrat Vilella i Àngels Granados, van visitar el passat 18 de juliol Mesnet, la bogaderia associada que ILUNION tè a aquesta població tarragonina.

  Durant la visita, van estar acompanyades per la directora de l’ONCE a Reus, Arantxa Vallespi, i el gerent de la planta, Christian Rica, els quals li van ensenyar les instal•lacions, on hi treballen 93 persones, 87 amb algun tipus de discapacitat.

  Durant el recorregut, ambdues regidores van mostrar un gran interès per les explicacions, per la innovadora tecnologia i els processos que es desenvolupen, i van intercanviar impressions amb el personal.

  La regidora de Benestar Social i la coordinadora de Serveis Socials de Reus (Tarragona), Montserrat Vilella i Àngels Granados, van visitar el passat 18 de juliol Mesnet, la bogaderia associada que ILUNION tè a aquesta població tarragonina. Durant la visita, van estar acompanyades per la directora de l’ONCE a Reus, Arantxa Vallespi, i el gerent de la planta, Christian Rica.