ILUNION obre la seva botiga més sostenible a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona

 • Boletín: Nº67 AGOST 2022

  Temática: Ilunion ILUNION obre la seva botiga més sostenible a l’Hospital Germans Trias i Pujol.

  ILUNION Retail ha obert una nova botiga davant la porta d’entrada de l’hospital Germans Trias i Pujol (Badalona), seguint el nou model impulsat per la companyia, que aposta per la sostenibilitat, la inclusió laboral de persones amb discapacitat i l’accessibilitat universal, com a valors diferenciadors de la cadena. Ha creat tres llocs de treball per a persones amb discapacitat de la zona.

  Es tracta de la quarta botiga que ILUNION obre als hospitals de la província de Barcelona. 

  De quasi 40 metres quadrats, l’edifici compta amb una estructura de ferro, alumini i cristall. L’interior està emplafonat amb làmines  de fusta que no procedeix de la tala d’arbres, sinó que són produïdes amb troncs fins procedents de boscos autosostenibles.

  Les persones, al centre

  La seva estructura interior segueix el nou model ILUNION, el qual  es caracteritza per  col·locar a les persones al centre. És un espai totalment accessible, obert i visible, on s’incorpora la nova secció “Pensa en tu”, identificada amb un fons vegetal que reforça l’aposta per l’alimentació saludable i pels productes especialment dirigits a persones amb intoleràncies alimentàries i dietes especials.

  ILUNION Retail compta amb 73 botigues de conveniència a Espanya, obertes els 365 dies de l’any, i les quals donen feina a més de 350 persones, el 93% d’elles amb discapacitat. Per aquestes botigues hi passen, a l’any, més de 9 milions de clients.