ILUNION Hotels té nou hotel a Barcelona

 • Boletín: Nº65 JUNY 2022

  Temática: Ilunion Vista general del nou hotel ILUNION Les Corts.

  ILUNION Hotels incorpora un nou hotel a Barcelona. ILUNION Les Corts és un 4 estrelles, amb 213 habitacions, 4 salons de reunions i un centre de benestar amb un complet circuit termal. Està situat al costat de l'Avinguda Diagonal i a 850 metres de distància del Camp Nou.

  Amb aquesta incorporació la cadena suma cinc hotels a Barcelona, on ja gestionava l'ILUNION Barcelona (Poblenou), l'ILUNION Almirall, (barri Gòtic), l'ILUNION Auditori, (Eixample), i l'ILUNION Bel Art (ubicat entre el Parc Güell, la Sagrada Família i l'Hospital de Sant Pau).

  Ja han començat els treballs per condicionar el nou hotel als alts estàndards d'accessibilitat de què disposa ILUNION Hotels i condicionarà les instal·lacions amb criteris de disseny per a tothom.

  Després de la incorporació de l'IL·LUNIÓ Les Corts, la cadena passa a comptar amb 29 hotels a tot l'Estat i continua amb el pla d'expansió que preveu el pla Estratègic 2022-2025.

  Hotels amb Tots Inclosos
  La cadena hotelera d'IL·LUNION, la marca de les empreses del Grup Social ONCE, és líder en inclusió social al sector turístic. A l'últim exercici va comptar amb una plantilla mitjana de 1.217 treballadors, dels quals 491 eren persones amb discapacitat (40,36%).

  La companyia va néixer el 1988 amb una vocació clarament social i, des de llavors, ha desenvolupat la seva activitat amb criteris de rendibilitat econòmica i social. Actualment, compta amb 29 hotels de cinc, quatre i tres estrelles, repartits per diferents punts de la geografia espanyola.

  És l'única cadena hotelera a Espanya que té el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+, el nivell màxim d'aquest reconeixement, la certificació d'accessibilitat universal (UNE 170001-2) a tots els seus establiments i el segell QSostenible, que certifica la sostenibilitat dels seus edificis.

  A més, 12 dels seus centres són gestionats com a Centres Especials d'Ocupació. Això significa que, com a mínim, el 70% de la plantilla són persones amb discapacitat i demostra ser un exemple d'integració laboral al sector turístic.