ILUNION Hotels reobre els seus hotels de vacances

 • Boletín: Nº 43 JULIOL 2020

  Temática: Ilunion Hotel Ilunion Caleta Park

  ILUNION Hotels reobre els seus hotels de vacances situats a les diferents costes espanyoles després de la pandèmia de la Covid-19, que va obligar la companyia a mantenir tancats els seus establiments des del passat mes de març. El juliol 3 obrirà les portes l'ILUNION Caleta Park, situat a la localitat gironina de S'Agaró. També ho faran  l'ILUNION Menorca i l'ILUNION Fuengirola.

  El primer a obrir les seves portes va estar l'ILUNION Sancti Petri, situat a la localitat gaditana de Chiclana de la Frontera, que ho va fer dilluns 22 de juny. Divendres, 26 de juny, ho van fer l'ILUNION Calas de Conil i l'ILUNION Islantilla, situats a les províncies de Cadis i Huelva, respectivament.

  Per poder reobrir les seves portes, ILUNION Hotels ha realitzat un exhaustiu treball de neteja i desinfecció de totes les seves instal·lacions, seguint les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i el protocol sanitari establert per a la companyia per Quirón Prevenció, per tal de garantir la seguretat tant dels seus treballadors com dels turistes que es desplacen fins als seus establiments.

  De fet, AENOR va iniciar fa unes setmanes el procés de verificació i certificació dels protocols d'actuació d'ILUNION Hotels, que es convertirà en la primera cadena hotelera que evidencia les mesures posades en marxa per garantir la seguretat de les seves instal·lacions i dels seus serveis enfront la Covid-19.

  Al costat de la platja
  Els sis primers hotels d'ILUNION Hotels a obrir destaquen per tenir grans espais públics, accessos privilegiats a les zones de bany en platges i costes, i estar destinats a l'oci de les famílies.

  A les cales de S'Agaró es troba l'ILUNION Caleta Park. Amb una ubicació privilegiada a primera línia de les platges de la Costa Brava, aquest establiment de 90 habitacions ofereix als seus clients una extensa piscina exterior, una terrassa amb vistes a la Mediterrània o una còmoda zona d'oci, entre d'altres serveis.

  L'ILUNION Menorca destaca per ser un hotel familiar de 123 apartaments, tots reformats, en els quals s'ha integrat el disseny amb les estructures i materials originals. Com la resta de les unitats de la cadena, és totalment accessible per a persones amb discapacitat i ofereix unes generoses vistes des de la terrassa i el seu jardí a la mar Mediterrània.

  Amb 15 plantes i 180 habitacions, l'ILUNION Fuengirola està situat a primera línia de platja i dóna accés als hostes a més de vuit quilòmetres de sorra fina. A més de comptar amb un immillorable accés a les zones de bany de la costa malaguenya, posa a disposició dels visitants una gran piscina exterior.

  Amb 193 apartaments de 1 i 2 habitacions i 67 viles estil dúplex, l'Hotel ILUNION Sancti Petri ofereix una gran piscina exterior, camp de golf, miniclub per als més petits i un tren turístic, entre altres serveis.

  L'ILUNION Calas de Conil està situat a peu de platja i ofereix unes vistes privilegiades a la mar. En plena natura, disposa de 295 habitacions de diferents categories. Amb una excel·lent ubicació entre la Fuente del Gallo i la urbanització Roche, ofereix també una gran piscina exterior.

  Situat en una de les extenses platges de la província de Huelva, l'ILUNION Islantilla disposa de piscina exterior, zona d'oci i animació per a la realització d'activitats en família, i grans zones comunes obertes. Aquest hotel disposa d'un total de 344 habitacions.

  Hotels accessibles i sostenibles
  La cadena hotelera d' ILUNION, la marca de les empreses del Grup Social ONCE, és líder en inclusió social en el sector turístic. En 2019 va comptar amb una plantilla mitjana de 1.217 treballadors, dels quals 491 eren persones amb discapacitat (40,36%).

  La companyia va néixer el 1988 amb una vocació clarament social i, des de llavors, ha desenvolupat la seva activitat amb criteris de rendibilitat econòmica i social. Actualment, compta amb 26 hotels de cinc, quatre i tres estrelles repartits per diferents punts de la geografia espanyola.

  És l'única cadena hotelera a Espanya que té el Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500+, el nivell màxim d'aquest reconeixement, la certificació d'accessibilitat universal (UNE 170001-2) en tots els seus establiments i el segell QSostenible, que certifica la sostenibilitat de seus edificis.

  A més, 11 dels seus centres són gestionats com a Centres Especials d'Ocupació. Això vol dir que, com a mínim, el 70% de la plantilla són persones amb discapacitat i demostra ser un exemple d'integració laboral en el sector turístic.

  Certificació AENOR
  AENOR ha iniciat el procés de verificació i certificació dels protocols d'actuació d'ILUNION Hotels derivats de la pandèmia, per tal de garantir la seguretat de treballadors i clients davant la Covid-19 a totes les seves instal·lacions.

  ILUNION Hotels es convertirà així en la primera cadena hotelera que evidencia les mesures posades en marxa per garantir la seguretat de les seves instal·lacions i dels seus serveis enfront de la Covid-19, i generarà confiança tant en els clients dels seus establiments, com entre els seus propis empleats durant l’exercici del seu treball.

  Durant el procés de verificació, AENOR estudiarà com està treballant ILUNION Hotels aspectes rellevants de la gestió de riscos específics de l'organització, de la salut laboral, dels processos de neteja, higiene i desinfecció dels espais, de les mesures de protecció o de les relatives a la continuïtat de l'operació, entre d'altres.

  AENOR sotmetrà als serveis d'ILUNION Hotels a una auditoria mitjançant exhaustives avaluacions, tant presencials com documentals, per assegurar que la companyia està aplicant els protocols adequats i demostrar davant les famílies, els empleats i el públic en general el seu compromís per evitar la propagació del virus.

  Aquest nou certificat d'AENOR és integrable amb altres sistemes de gestió ja existents a la companyia, així com amb els protocols relacionats amb la prevenció i la salut laboral, així com amb la gestió de la continuïtat de negoci d'ILUNION Hotels.

  Hotels molt solidaris
  ILUNION Hotels va ser una de les cadenes hoteleres que va fer un pas endavant per ajudar al sistema sanitari després de la declaració, el passat mes de març, de l'estat d'alarma per la Covid-19.

  Així, va oferir diversos dels seus hotels, no només perquè fossin medicalitzats, sinó també perquè el personal dels diferents centres hospitalaris pogués descansar i protegir al seu entorn familiar més proper. 

  Va ajudar a diferents centres de persones amb discapacitat, sense llar o en risc d'exclusió social, de tipus religiós, amb diferents donacions d'aliments, carros, safates, matalassos i llits, entre d'altres.

  Aquestes línies d'actuació han permès ajudar a més de 1.000 persones de manera directa. "Això ens ha fet sentir-nos molt orgullosos de la nostra col·laboració, que no deixa de ser una més dins de tot el grup empresa d' ILUNION i, per descomptat, una petita peça en tota la solidaritat que el nostre Grup Social porta a terme cada dia", assegurà el conseller delegat d'ILUNION Hotels.