ILUNION Hotels obté la certificació Travelife per dos dels seus establiments a Catalunya

 • Boletín: Nº 14 DESEMBRE 2017

  Temática: Ilunion Hotel Ilunion Almirante

  Els hotels ILUNION Almirall i ILUNION Auditori, pertanyents a la cadena hotelera del grup d'empreses socials de l'ONCE i la seva Fundació, han rebut la certificació Travelife per la feina que realitzen tant per minimitzar el impacte mediambiental propi de la seva activitat com per potenciar el desenvolupament sostenible de la societat.

  Amb la certificació d'aquests dos establiments barcelonins, ILUNION Hotels suma ja 15 hotels que han adoptat les mesures establertes pels estàndards internacionals de sostenibilitat i RSC.

  Travelife és un sistema internacional de certificació que involucra i ajuda als hotels a millorar la gestió d'aspectes socials i ambientals dels seus negocis. A més, aquest segell permet als turistes reconèixer aquells hotels compromesos amb el medi ambient i la societat en què viuen.

  Compromís
  El programa està dividit en tres fases: compromís, on l'empresa s'implica i estableix els procediments de gestió de la sostenibilitat; partner, on es capacita a l'empresa per dur a terme els treballs necessaris; i certificació, en la qual un auditor independent valida l'aplicació dels estàndards internacionals a l'establiment.

  Durant tot el procés el personal de l'hotel rep formació i s'implica per assolir els 163 criteris inclosos en aquesta certificació, que abasten aspectes relacionats amb l'optimització del consum energètic i hídric, la protecció mediambiental, el benestar dels empleats i clients, i la bona relació amb la comunitat local.

  Hotel Ilunion Auditori

  ILUNION Hotels és l'única cadena hotelera a Espanya que té la certificació d'accessibilitat universal (UNE 170001-2) en els seus establiments i el segell Q sostenible, que certifica la sostenibilitat dels seus edificis.

  La cadena hotelera compta amb 26 hotels de cinc, quatre i tres estrelles repartits per diferents punts de la geografia espanyola: quatre a Madrid, quatre a Barcelona, quatre a València, dos a Cadis (Cales de Conil i Sancti Petri), tres a Màlaga (Hisenda del sol, Màlaga i Fuengirola), dos a Mèrida (Mérida Palace i Las Lomas) i un a Sevilla, Badajoz, Menorca, Huelva (Islantilla), Girona (S'Agaró), Saragossa i Bilbao.