Ofrena floral de l'ONCE a la Diada de Catalunya

  • Boletín: Nº 68 OCTUBRE 2022

    Temática: Grup Social ONCE Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, i Jordi Costa, director de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat, en representació de la nostra institució, van fer la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.

    Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, i Jordi Costa, director de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat, en representació de la nostra institució, van fer la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.

    L'ofrena floral que ha tornat a aplegar a Sant Boi de Llobregat representants de les principals institucions, partits polítics i entitats de Catalunya. començà al voltant de 10.30 hores. Just abans va tenir lloc, a la plaça de Mossèn Jaume Oliveras, una ballada dels Gegants de Catalunya i la hissada de la senyera, lliurada a les autoritats pel Club de Beisbol i Softbol Sant Bo. I Sardanes amb la Cobla Sabadell,  a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi.