La Targeta & Web '+ONCE' ara amb avantatges i ofertes per als membres del Grup Social ONCE

 • Boletín: Nº 53 MAIG 2021

  Temática: Grup Social ONCE Cartell +ONCE

  A partir del 5 de maig, la targeta '+ONCE', acompanyada d'una pàgina web, s'obre a un ampli ventall d'avantatges i ofertes comercials de diferents marques i firmes per a totes les persones que formen la gran família Grup Social ONCE. Amb aquesta nova funcionalitat es completa l'objectiu pel qual va néixer aquesta identificació, fa més de dos anys, sumant-se a les operacions habilitades fins ara, que ja estan sent utilitzades per molts companys i companyes.

  Entre les primeres empreses que s'han incorporat com a col·laboradores d'aquest programa i, per tant, que ofereixen els seus avantatges comercials per a tots els membres del Grup Social ONCE a través de la targeta '+ONCE' s'incorpora Ilunion, que ofereix descomptes i avantatges en les divisions d'Ilunion Hotels, Retail, Corredoria d'assegurances, Ibèrics d'Azuaga, Enriqueta Regala Bonito o Fisioteràpia i Salut.

  Juntament amb Ilunion, algunes empreses ja s'han sumat a aquesta iniciativa amb la qual s'està mantenint algun tipus d'acord o col·laboració des del Grup, i s'està negociant amb grans marques. Així, ja comptem amb el grup DISA, que ofereix descomptes en la contractació d'electricitat, carburants i fins i tot algunes empreses de càtering; la xarxa de tallers Midas, per al manteniment de vehicles; l'empresa Movitaxi, que dona cobertura a aquest servei a tot l'Estat; la xarxa d'Òptica General o la de Clíniques oftalmològiques Miranza.

  Targeta i web
  Perquè totes les persones que formen part del Grup Social ONCE siguin informades dels avantatges comercials disponibles amb '+ONCE', s'ha creat un minisite -una pàgina web interna-, a la que es podrà accedir a partir del 5 de maig, des dels portals d'empleats de l'ONCE, de la Fundació ONCE o de Ilunion , o des del ClubONCE al qual tenen accés tots els afiliats i afiliades, tinguin o no activitat laboral dins del Grup.

  Amb les mateixes credencials personals del Portal o del Club corresponents es podrà accedir a aquesta pàgina on es detallaran les empreses que ofereixen aquests avantatges comercials amb tots els seus detalls. En aquest cas, la targeta i el carnet   d'afiliació serviran als mateix efectes.

  Una vegada hàgim detectat la compra o servei que ens interessi, per poder gaudir-la, haurem de presentar la targeta d'identificació que, en el cas dels treballadors de la Fundació ONCE i ONCE ja posseeixen, i per als empleats de Ilunion està en procés de distribució i arribarà, en principi, a tot el personal de l'estructura. Altres treballadors que encara no en tinguin, o els afiliats no actius també podran beneficiar-se de les ofertes a través del carnet d'afiliat de l'ONCE o amb qualsevol document que acrediti que pertany al Grup Social de l'ONCE, a través de la pàgina web.