Els Premis Solidaris, el 2021

 • Boletín: Nº 42 JUNY 2020

  Temática: Grup Social ONCE Imatge lliurament Solidaris 2019 amb Agustí Forné i David Bassa, de TV3, la presidenta del Tercer Sector Social i noia sordcega.

  El primer de tot una càlida i entranyable salutació confiant que tant vosaltres com les vostres famílies estigueu bé en aquests difícils moments.

  En segon lloc traslladar-vos que continuem assumint les mesures excepcionals que han marcat  les autoritats per tenir cura de la salut dels venedors de cupons, afiliats, treballadors i persones amb discapacitat més vulnerables.
  I sobretot amb la voluntat inequívoca de seguir ajudant  i ser més solidaris que mai. També, per estar preparats per a quan tot això passi i continuar amb la tasca social de l’Organització. Fins llavors s'imposa la prudència per a garantir la seguretat actual i futura.

  En aquest sentit, i donades les extraordinàries circumstàncies, ens veiem obligats a suspendre una de les fites anuals més emblemàtiques  i estimades de la institució: els Premis Solidaris ONCE Catalunya.
  Estem convençuts que tots junts, com sempre ho hem fet, societat i Grup Social ONCE, recuperarem més aviat que tard,  la vida ara enyorada per tots. I tindrem extraordinaris exemples de solidaritat i superació per a la pròxima edició, ja el 2021.