El Grup Social ONCE puja cinc llocs i se situa 16ena entre les 100 empreses que més talent atreuen

 • Boletín: Nº 53 MAIG 2021

  Temática: Grup Social ONCE

  El Grup Social ONCE és la setzena empresa que opera a l'Estat amb un major atractiu per retenir i atreure el talent, entre una classificació que integra 100 companyies, segons l'informe anual del Monitor Empresarial de Reputació Corporativa (Merco), i escala cinc llocs respecte a l'any anterior, quan es va situar al lloc vint-i-u.

  La classificació global la lideren Inditex, seguit en aquest ordre per Mercadona, Repsol, Iberdrola, Telefónica, Coca-Cola, Nestlé, Ikea, Mapfre i el banc Santander que tanca el 'top 10'. L'estudi s'ha elaborat a partir de 39.641 enquestes, 9 fonts d'informació i 5 perspectives.

  Els llocs de l'11 al 20 de l'informe Merco els ocupen Heineken, Caixabank, Mahou San Miguel, Mutua Madrileña, Sanitas, Grup Social ONCE, El Corte Inglés, Leroy Merlin, Bayer i el banc BBVA. I, per sectors empresarials, destaca el primer lloc per al Grup Social ONCE al de companyies socials, al nivell de  Mercadona com a primer lloc en distribució generalista; el primer a distribució de moda per a Inditex; el d'asseguradores per a Mapfre o el d'energia gas i aigua per a Repsol.

  L'informe Merco explica que ètica i responsabilitat corporativa són els punts clau dels empleats a l'hora de valorar a les seves empreses, de fet, ha passat del 15% el 2018 al 22% el 2020 en l'índex d' "els valors més influents en la reputació de l'empresa".

  Gràcies a la feina de tots i totes els que formem la gran família del Grup Social ONCE és possible aconseguir aquestes dades, que ens situen com a líders en el nostre sector social, com a referents a seguir, i com una de les organitzacions espanyoles on més i millor es parla i es valora el talent de les persones.