El Grup Social ONCE lliura 11.000 ulleres i 5.000 gorres als ciutadans de La Palma

 • Boletín: Nº 58 NOVEMBRE 2021

  Temática: Grup Social ONCE El Grup Social ONCE ha treballat intensament per reunir un total de 11.000 parells d'ulleres especials i 5.000 gorres perquè puguin ser utilitzades com a elements de protecció pels veïns de l'illa de la Palma més afectats per l'erupció del volcà.

  El Grup Social ONCE ha treballat intensament per reunir un total de 11.000 parells d'ulleres especials i 5.000 gorres perquè puguin ser utilitzades com a elements de protecció pels veïns de l'illa de la Palma més afectats per l'erupció del volcà.

  Les ulleres són una equipació senzilla d'utilitzar i permeten que aquelles persones que es troben en les zones més castigades per les cendres o amb major nombre de partícules en suspensió, puguin protegir-se els ulls, molt sensibles a aquest tipus d'efecte. S’han lliurat en un primer enviament 11.000 unitats per a adults i 500 més per a nens i nenes.

  Els experts alerten que els ulls poden patir esgarrinxades pel xoc d'alguna partícula en l'aire, així com patir conjuntivitis, picor o llagrimeig, arribant en ocasions a provocar algun tipus d'abrasió. D'aquí aquesta dotació d'ulleres de màxima protecció i bona visibilitat, que permeten ser utilitzades juntament amb  les pròpies ulleres de l'usuari. Mentrestant, l'ús de les gorres reforça la protecció del cap, el front i fins i tot també els ulls, a l'evitar la caiguda o impacte directe de cendres, pols en suspensió en l'aire o altres elements.

  Aquesta primera entrega d'ulleres i gorres arribà a l'illa de la Palma gràcies a la col·laboració de l'Exèrcit de l'Aire i han estat distribuïdes per la Creu Roja, recolzada en les instal·lacions de l'agència de l'ONCE a l'illa i la factoria de la bugaderia Ilunion, del Grup Social ONCE, allí situada.

  Per al Grup Social ONCE aquesta acció s'emmarca en la seva realitat quotidiana d'estar a la banda de la societat en tots els moments, tenir cura de les persones, especialment en els moments més difícils, i tractar de tornar així a la ciutadania, en aquest cas als veïns de l'illa de la Palma, la solidaritat i la il·lusió que són els motors de l'Organització.