El Grup Social ONCE es consolida al pòdium de les empreses amb millor reputació corporativa

 • Boletín:

  Temática: Grup Social ONCE

  El Grup Social ONCE es consolida al pòdium de les tres empreses espanyoles amb millor reputació, segons l'Informe Merco Empresas y Líderes 2022, que analitza el comportament d'un total de 100 companyies. El Grup Social ONCE s'acosta a Mercadona i Inditex en valoració, després d'haver aconseguit pujar l'any passat al top3 , tot escalant 22 llocs en nou anys. Ja per darrere del Grup Social ONCE s'ubiquen, per aquest ordre, Telefónica (4t), Mapfre (5è), Repsol (6è), IKEA (7è), Coca-Cola (8è), Nestlé (9è) i Mutua Madrileña (10è), per completar les deu companyies més valorades.

  El rànquing Merco conegut el passat  6 de juliol és el resultat d'una estructurada anàlisi comparativa de 46.368 enquestes, 7 avaluacions i 25 fonts d'informació, que inclouen directius de grans empreses, analistes financers, periodistes d'informació econòmica, membres del Govern i diferents administracions, o responsables d'ONG, associacions de consumidors, sindicats, estudiants, catedràtics de l'àrea d'empresa, treballadors i ciutadans en general. Aquest monitor empresarial és verificat a través d'una revisió independent per part de la consultora KPMG i és referent a 15 països pels seus més de 23 anys de treball, la seva independència, el rigor de l'avaluació i la transparència dels resultats.

  El Grup Social ONCE aconsegueix consolidar-se en la tercera posició i millora diversos punts en valoració respecte al 2021, acostant-se a Inditex, amb una pujada continuada des del 2015, any en què es trobava a la posició número 17 del rànquing.

  D'altra banda, el president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, es manté en la posició número 20 entre els líders més ben valorats.

  Poder refermar-se al pòdium com a referent de la reputació és atribuïble a l'esforç de tots i cadascun dels treballadors i treballadores del Grup Social ONCE -així com el dels nostres afiliats i afiliades-, que conformen una Organització de caràcter social i econòmic única al món. Mantenir-se entre els líders més valorats té molt a veure amb la suma de la feina de totes les àrees del Grup, amb la gestió del joc responsable, assegurança i social; amb l'impuls dels serveis socials de l'ONCE per a persones cegues i l'acció de la Fundació ONCE amb les persones amb discapacitat; o amb el lideratge en economia social d'Ilunion. Valors que reforcen l'esperit social que és marca i ADN del Grup Social ONCE i que ens diferencia i caracteritza.