Donació de Grup Social ONCE i Kiabi a Càritas

 • Boletín: Nº 42 JUNY 2020

  Temática: Grup Social ONCE El Grup Social ONCE Grup i Kiabi (a través d’ Itfas i Bunsha) van lliurar a principis de maig a Càritas un total de 30.000 peces de vestir per a nens, bebès i adults que seran distribuïdes entre famílies que es troben en greu risc d'exclusió .

  El Grup Social ONCE Grup  i Kiabi (a través d’ Itfas i Bunsha) van lliurar a principis de maig a Càritas un total de 30.000 peces de vestir per a nens, bebès i adults que seran distribuïdes entre famílies que es troben en greu risc d'exclusió i que estan ateses a través de les 10 Càritas diocesanes amb seu a Catalunya. Aquesta donació ha adquirit moltíssim més valor en els darrers dies de confinament en els quals s'han multiplicat per tres les sol·licituds d'ajuda a Càritas.

  Aquesta iniciativa s'emmarca dins del conveni de col·laboració existent entre el Grup Kiabi i Fundació ONCE pel qual totes dues entitats col·laboraren duent a terme accions destinades a la lluita contra l'epidèmia del COVID-19 com és la compra d'Equipaments de Protecció Individuals (EPI) que es destinen a personal de residències i centres gestionats per organitzacions de persones amb discapacitat.

  Fundació ONCE ha signat un acord amb la companyia francesa KIABI, a través de la seva fundació, amb l'objectiu de lluitar conjuntament contra la Covid-19. Gràcies a aquesta iniciativa la multinacional gal·la dóna 20.000 euros a Fundació ONCE, que serviran per a l'adquisició d’EPIs –Equips de protecció individual– per a metges, personal sanitari i afectats per la crisi sanitària.

  D'aquesta forma, totes dues entitats fan costat als sectors més desprotegits i castigats en aquesta crisi, com a metges, personal sanitari o persones i famílies amb menys recursos, reafirmant ambdues una vegada més el seu fidel compromís de caràcter social i humà.