Inserta Empleo participa a la Fira d'Ocupació, Capacitat i Talent 'Sí, i Millor', a Barcelona

 • Boletín: Nº 46 OCTUBRE 2020

  Temática: Fundación ONCE Inserta Empleo, entitat de Fundació ONCE per a l'ocupació i la formació de persones amb discapacitat, participà amb un estand a la Fira d'Ocupació, Capacitat i Talent 'Sí, i Millor' organitzada del 21 al 23 de setembre Es va realitzar de manera virtual i presencial, al Pavelló 8 de Recinte Firal de Montjuïc, a Barcelona.

  Inserta Empleo, entitat de Fundació ONCE per a l'ocupació i la formació de persones amb discapacitat, participà amb un estand a la Fira d'Ocupació, Capacitat i Talent 'Sí, i Millor' organitzada del 21 al 23 de setembre a la FECETC (Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya) de forma conjunta amb els esdeveniments patrocinats per l'Ajuntament de Barcelona: BIZ·Barcelona, saló de l'Ocupació, una trobada de referència per a les persones emprenedores i les pimes en els reptes de la nova economia. Es va realitzar de manera virtual i presencial, al Pavelló 8 de Recinte Firal de Montjuïc, a Barcelona.

  L'esdeveniment estava adreçat, d'una banda, a professionals de RRHH tant d'empreses públiques com privades, experts en formació, orientació i ocupació, i per un altre a professionals en recerca de noves oportunitats o en millora d'ocupació, així com a estudiants de formació professional i/o universitaris. L'objectiu, generar un espai de connexió, relacions i sinergies on es mostrin les característiques del mercat de treball actual i els visitants tinguin l'oportunitat de conèixer i obtenir les claus per desenvolupar les competències professionals necessàries per encaixar amb les oportunitats d'ocupació actuals i futures, posar-se en valor i fer-se visibles.

  A l'estand, Inserta oferia informació sobre l'activitat que desenvolupa a tot Espanya aquesta entitat de Fundació ONCE a favor de l'ocupació i la formació de les persones amb discapacitat.

  El 22 setembre, dins de la plataforma tecnològica de la Fira, es van realitzar prop de 15 trobades virtuals entre cada empresa i els candidats a les seves ofertes, d'uns 10 a 15 minuts cadascuna, com a selecció prèvia per possibilitar entrevistes de treball presencials. El 23 setembre es van realitzar entre 8 i 10 trobades presencials d'uns 20 a 25 minuts entre cada empresa i els candidats a les seves ofertes, en l'espai de Networking Talent Sorra de la Fira.

  La presència d'Inserta en aquesta trobada s'emmarca en els Programes Operatius d'Inclusió Social i de l'Economia Social (POISES) i d'Ocupació Juvenil (POEJ), que està desenvolupant Fundació ONCE a través d'Inserta, amb el cofinançament de Fons Social Europeu i la Iniciativa d'ocupació Juvenil, per incrementar la formació i l'ocupació de les persones amb discapacitat.

  Més informació sobre el mercat de treball de les persones amb discapacitat a: www.odismet.eswww.portalento.es