Fundació ONCE se suma a 'Digitalízate' per oferir recursos formatius gratuïts en el món digital

 • Boletín: Nº 43 JULIOL 2020

  Temática: Fundación ONCE

  Fundació ONCE s'ha sumat al projecte 'Digitalízate', una iniciativa impulsada per la Fundació Estatal per a la Formació en l'Ocupació (Fundae), el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i diferents empreses, que recull més de 500 recursos formatius gratuïts en competències digitals.

  Als recursos que ja hi havia disponibles se sumen altres nous amb la col·laboració del Banc Sabadell, Bankia, el Centre d'Estudis Adams, Fujitsu, Fundació ONCE, l'Institut Nacional de Ciberseguretat (Incibe), Microsoft Ibèrica, Orange Espanya, SAS Institute, Structuralia i Fundació Cruzcampo.

  En concret, Fundació ONCE posa a disposició la seva biblioteca digital i el seu coneixement en accessibilitat, segons va explicar el seu vicepresident executiu, Alberto Durán, després de la signatura de convenis. "La manca d'accessibilitat és una forma directa de discriminació i cal garantir la igualtat d'oportunitats; per això, es necessita tenir un món sense barreres", va afirmar.

  Entre els recursos formatius que aporta Fundació ONCE es troben cursos sobre materials digitals accessibles per a persones amb discapacitat, accessibilitat TIC en compres públiques, interacció persona-computador, assistents virtuals i discapacitat, mòbils accessibles per a tothom i documentació accessible.