Fundació ONCE i Fundació Vodafone mantenen el seu acord de formació a persones amb discapacitat en continguts digitals i tecnològics

 • Boletín: Nº 56 AGOST 2021

  Temática: Fundación ONCE Imatge de tres persones seguint una formació on line, davant de l'ordinador.

  Fundació ONCE i Fundació Vodafone van signar, el passat 9 de juliol, un conveni de col·laboració pel qual mantenen la seva aposta per la formació de persones amb discapacitat en contingut tecnològic, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat en un entorn cada vegada més digital.

  El principal objectiu del Programa Per Talent Digital és posicionar a les persones amb discapacitat al mapa de talent digital. “S'ha afavorit el seu acostament a professions digitals i tecnològiques amb alta demanda en el mercat de treball, multiplicant les seves perspectives laborals i motivant el seu apoderament social i laboral”, s'assenyala en el document.

  Per a això, es donarà suport a una formació intensiva en ofimàtica a prop de vuitanta persones amb discapacitat a través d'un curs que es desenvolupa en la modalitat on line.

  Dins d'aquesta iniciativa s'inclouen les Beques 'Per Talent Digital', unes ajudes a la formació individual per a estudiants amb discapacitat que pretenen recolzar la seva incorporació a accions formatives en l'àmbit tecnològic i digital, i promoure així la seva inclusió i impuls laboral en ocupacions tècniques especialitzades i altament qualificades. En concret, la col·laboració amb Fundació Vodafone permetrà atorgar un total de 15 beques.

  El programa formatiu objecte d'aquesta col·laboració permetrà oferir accions de formació i dotació de beques, amb finalització anterior al 31 de març de 2022, a estudiants amb discapacitat.