Donem al BSR FC Barcelona dues cadires de rodes per impulsar l’esport de persones amb discapacitat

 • Boletín: Nº 56 AGOST 2021

  Temática: Fundación ONCE Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van lliurar dues cadires de rodes al Club BSR FC Barcelona, que van recollir la seva presidenta, Montse Gracia i el seu director tècnic Jaume Vilella.

  Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van lliurar dues cadires de rodes al Club BSR FC Barcelona, que van recollir la seva presidenta, Montse Gracia i el seu director tècnic Jaume Vilella.

  Fundació ONCE lliura cadires de rodes per a la pràctica esportiva a  clubs i/o escoles amb l'objectiu de promoure la pràctica del bàsquet en cadira de rodes. Des de Fundació ONCE s’impulsa el foment de l'activitat esportiva entre la població jove amb discapacitat i es dona visibilitat a la pràctica esportiva del bàsquet en cadira de rodes com una de les principals eines per aconseguir la plena inclusió de les persones amb discapacitat.

  En aquesta campanya rebran el material esportiu Basketmi-Abeconsa Ferrol, Club Discasports-Fundació Rudy Fernández, Amivel de Vélez-Màlaga, BSR Valladolid, CD Zuzenak de Vitòria-Gasteiz, Club Esportiu Cosa Nuesa, CD Múrcia BSR, Club AMEB de Madrid, BSR Vigo, BSR ACE Gran Canària, Servigest Burgos BSR, i l'Escola BSR de Fundació ONCE.

  A Catalunya s’han lliurat a Global Basket de Badalona, Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Física de Catalunya (FCEDF) i a l’associació Comkedem.

  El bàsquet en cadira de rodes és un dels principals esports paralímpics que es practiquen al nostre país, on hi ha una de les lligues més fortes d'Europa. Els equips que juguen la Lliga de Bàsquet en Cadira de Rodes han aconseguit importants èxits esportius.