Beques ‘Oportunitat al Talent’ per a universitaris amb discapacitat de Fundació ONCE

 • Boletín: Nº67 AGOST 2022

  Temática: Fundación ONCE Fundació ONCE ha llançat la novena edició de les beques 'Oportunitat al Talent', un programa dirigit a donar suport a la formació universitària, l'especialització i la carrera acadèmica i investigadora de les persones amb discapacitat i promoure així la seva inclusió laboral en llocs de treball tècnics i altament qualificats. Cartell informatiu.

  Fundació ONCE ha llançat la novena edició de les beques 'Oportunitat al Talent', un programa dirigit a donar suport a la formació universitària, l'especialització i la carrera acadèmica i investigadora de les persones amb discapacitat i promoure així la seva inclusió laboral en llocs de treball tècnics i altament qualificats. Compte amb la col·laboració del Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu d'Inclusió Social i Economia Social 2014-2020.

  Amb la concessió d'aquestes beques, la Fundació ONCE vol promoure el progrés acadèmic dels estudiants amb discapacitat en l'àmbit de l'educació superior. En concret, vol donar suport a una formació d'excel·lència, la mobilitat transnacional, l'especialització dels estudiants amb discapacitat en àrees d'especial ocupabilitat, la compatibilitat de la pràctica esportiva de competició amb els estudis acadèmics i la investigació en ciències de la salut.

  Com a novetat s'ofereixen beques per a la formació professional de grau superior en àrees de demanda especial.

  Així, en aquesta edició s'ofereixen beques en les següents modalitats: per a màster i postgraus (amb una quantia de 3.000 euros), de mobilitat transnacional (6.00 euros per estudiant), d'estudis i esport (3.000 euros), de formació professional (de 1.000 euros), de doctorat i beques a la investigació. A més, per segona vegada s'hi inclouen beques a la investigació en ciències de la salut.

  Les persones sol·licitants hauran de presentar les sol·licituds exclusivament per via telemàtica a través de la plataforma de beques de Fundació ONCE: https://becas.fundaciononce.es

  El termini per presentar les sol·licituds conclou el proper dia 30 de setembre tret de les beques de doctorat i investigació que s'amplia fins al 10 d'octubre.