XV Campionat de Goalball Inclusiu Fundació Cruyff per a centres educatius, a l'ONCE Catalunya

 • Boletín: Nº 28 MARÇ 2019

  Temática: Esports, Cultura i Oci Dissabte 16 de febrer a les instal·lacions esportives de l’ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda, 1 de Barcelona) se celebrà el XV Campionat de goalball inclusiu per a centres educatius.

  Dissabte 16 de febrer a les instal·lacions esportives de l’ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda, 1 de Barcelona) se celebrà el XV Campionat de goalball inclusiu per a centres educatius. Aquest any van comptar amb 17 equips formats per centres educatius de tota Catalunya i equips de l’ONCE:

  1. ONCE NAVARRA
  2. INS JAUME VILADOMS DE SABADELL
  3. INS VINYES VERDES DE MONTORNÈS DEL VALLÈS.
  4. INS VICENÇ PLANTADA DE MOLLET DEL VALLÈS
  5. CRE ONCE BARCELONA ESO
  6. INSTITUCIÓ MESTRAL D’IGUALADA
  7. COL·LEGI PINEDA DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT
  8. INS JOAQUIMA PLA I FARRERAS DE SANT CUGAT
  9. MARISTES D’IGUALADA
  10. ESCOLA EPISCOPAL DE LLEIDA
  11. INS RAMON BARBAT DE VILASECA
  12. FEDAC MONTCADA
  13. ESCOLA ENXANETA DE TERRASSA
  14. ESCOLA DR. MASMITJÀ DE GIRONA
  15. ESCOLA ENRIC CASASSAS DE SABADELL
  16. CRE ONCE BARCELONA BATXILLERAT
  17. INS MILÀ I FONTANALS D’IGUALADA

  Va ser una jornada lúdica i pedagògica amb un ambient espectacular, tant a la pista del Poliesportiu d'ONCE Catalunya com a les grades, amb moltes famílies donant suport a una iniciativa molt bonica.

  UIn monitor assessora a una de les jugadores.

  Tots els equips van entrenar en els seus centres educatius ordinaris i van venir preparats per fer el millor joc possible. Cal destacar que una de les condicions imprescindibles per poder participar en el campionat és que cada equip tingui un jugador amb discapacitat visual que rep el suport educatiu específic des del CRE ONCE BARCELONA, Servei Educatiu CREDV.

  Els organitzadors van ser el Club d’Esports Adaptats per a Cecs Catalunya i el CRE ONCE Barcelona, amb el suport i col·laboració de la Fundació Cruyff i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs. La Fundació Cruyff aposta fermament perquè aquest esport específic per a persones cegues arribi a les escoles i instituts d’arreu del país.

  Manel Eiximeno, director del CRE i Maria de la Sierra López, vicepresidenta segona del Consell Territorial, a la presentació.