XII Campionat de Catalunya OPEN d’Esquí Alpí

 • Boletín: Nº 29 ABRIL 2019

  Temática: Esports, Cultura i Oci Jordi Sans, director de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC); María de La Sierra López, vicepresidenta segona del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Dolors Luna, vicepresidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs. Tots tres van lliurar les medalles.

  El passat diumenge 3 de març es va disputar el XII Campionat de Catalunya OPEN d’Esquí Alpí 2019, a les instal·lacions de La Molina, a la pista del Tecnològic.

  La Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) va comptar amb 21 parelles:10 a la categoria juvenil i 11 a la categoria absoluta.

  El campionat va tenir un format de competició de quatre  mànegues, de las quals les dues més ràpides comptabilitzaven per fer la suma d’elles. El traçat es va realitzar en un recorregut de Gegant (GS), marcat per portes separades i amb una pendent no molt pronunciada, d’aquesta forma van poder participar molts esquiadors que competien per primera vegada. Encara que les condicions atmosfèriques no van ser les més favorables, es va disputar una competició molt intensa i emocionant fins l’ultima màniga.

  Els  medallistes van ser:

  Categoria Juvenil
  1. Marc Albors i Marc Coll.
  2. Berta López i Ramón Lacayo.
  3. Marc Patrón i Ignacio Martínez.

  Categoria absoluta femenina
  1. Begoña Curero i  Marina Garcia.
  2. Elena Huguet i  Silvia Alsina.
  3. Berta Casillas i  Carla Gavaldà.

  Categoria absoluta masculina
  1. Eneco Garcia i Joan Maria Muntané.
  2. Pere Pané i  Maite Adraste.
  3. Daniel Esquiva i Laura Roset.

  Vibrant amb els esportistes de la FCECS i els seus guies, que dediquen el seu temps i il·lusió perquè l’esquí sigui possible, ens van acompanyar en aquesta jornada: Jordi Sans, director de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC); María de La Sierra López, vicepresidenta segona del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Dolors Luna, vicepresidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs. Tots tres van lliurar les medalles. També hi va ser Marina Garcia, coordinadora d’esquí. 

  Zona UFEC
  https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/zona-ufec/zona-ufec-05032019/video/5828147/