Un nou Roc Boronat ja està en marxa!

 • Boletín: Nº 45 SETEMBRE 2020

  Temática: Esports, Cultura i Oci Entrega de l'edició del 2019 a Sanit Moese, guanyador de la Categoria A. Amb Enric Botí, María Sierra López i Joan Carles Girbès.

  L’ONCE Catalunya convoca la XXIII edició del Concurs Literari Roc Boronat per donar suport i estimular els escriptors i poetes en llengua catalana i fomentar la creació literària en aquesta llengua entre les persones amb discapacitat visual.

  El concurs està adreçat a escriptors que presentin els seus treballs en llengua catalana i s’ajustin als criteris que defineixen les bases. Consta d’una modalitat de narrativa, novel·la curta o un conjunt de relats, oberta a tothom a partir de 18 anys. L’obra guanyadora serà publicada per l’editorial Amsterdam, a més de rebre una dotació econòmica de 6.000 euros i una escultura amb placa gravada.
  I d’una modalitat en prosa, narracions, assaigs o contes, exclusiva per a persones cegues o amb discapacitat visual greu, a partir de 16 anys. En aquest cas, l’obra guanyadora serà premiada amb una dotació econòmica de 900 euros i una escultura amb placa gravada.

  El termini de presentació dels treballs finalitza el 30 de novembre de 2020.

  Consulteu les bases clicant aquí.