Un grup d'afiliats a l’ONCE sobrevolen de la Zona Volcànica de la Garrotxa en globus

 • Boletín: Nº 21 JULIOL 2018

  Temática: Esports, Cultura i Oci Dissabte 30 de juny un grup d’afiliats a l’ONCE van viure l’experiència de sobrevolar en globus aerostàtic el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, un paisatge únic de molts contrastos i colors.

  Dissabte 30 de juny un grup d’afiliats a l’ONCE van viure l’experiència de sobrevolar en globus aerostàtic el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, un paisatge únic de molts contrastos i colors.
  Volar en globus és una manera diferent de viatjar, és flotar en l’aire, en calma i silenci i sentir la sensació de llibertat absoluta, de serenitat i d’esperit aventurer.

  L’activitat va començar a les 7 h. del matí a les instal•lacions de Vol de Coloms (Carretera del volcà Croscat, s/n, 17811 Santa Pau, Girona), on hi ha el camp d’enlairament.

  Durant el vol, d'una durada d’1h 30’, van fer un brindis amb cava rosat simbolitzant el color de la terra volcànica per a celebrar el baptisme del vol i van degustar la coca de llardons. Després d’aterrar, van esmorzar amb el pilot i l’equip de rescat i van poder compartir amb ells les sensacions i experiències viscudes.

  Animació sociocultural: per als que volen divertir-se
  L'ONCE considera l'oci com un component essencial de l'experiència humana, com un espai creatiu i públic, amb una dimensió inclusiva, on totes les persones tenen cabuda i s'interrelacionen. Per això la pràctica de l'oci va més enllà de la diversió: implica accions educatives que garanteixin un major gaudi i satisfacció. Per a això, ofereix als seus afiliats la possibilitat de participar en activitats com ara sortides culturals, excursions, visites a museus, assistència al teatre, tallers formatius i creatius...