Tres medalles d'or, tres de plata i un bronze, en els Campionats d'Espanya de ciclisme en pista

  • Boletín: Nº 38 FEBRER 2020

    Temática: Esports, Cultura i Oci Tàndem Ignasi Ávila – Joan Font

    Tres medalles d'or per al tàndem Ignasi Ávila – Joan Font, altres tres de plata per a la parella Pepi Benitez – Fina Casas i una de bronze per als debutants Eduardo Ester – David Juan, va ser l'espectacular balanç de resultats obtinguts pels tàndems catalans en el Campionat d'Espanya de ciclisme adaptat en pista, disputat el cap de setmana  de l'11 i 12 de gener en el velòdrom madrileny de Galapagar.

    Ignasi Ávila i el seu pilot Joan Font s'imposaven en les tres proves programades del campionat per a tàndems: 4 quilòmetres persecució, velocitat i quilòmetre contra rellotge. Van fer valer la seva condició de màxims favorits. D'altra banda, Pepi Benitez i la seva nova companya, Fina Casas, pujaven al segon esglaó del podi per a recollir les medalles de plata en les tres proves femenines.

    Per part seva, Eduardo Ester, en companyia del seu pilot David Juan, debutaven en competició estatal aconseguint el seu primer bronze en la prova de velocitat i acabaven en quarta posició en la disciplina de quilòmetre contra rellotge.