Segon Torneig Internacional Inclusiu d’escacs

 • Boletín: Nº 68 OCTUBRE 2022

  Temática: Esports, Cultura i Oci Foto de família de lliurament de trofeus.

  El 16, 17 i 18 de setembre,a la Delegació Territorial ONCE Catalunya, es va disputar el 2n Torneig Internacional Inclusiu d’Escacs 2022. L’ultima ronda, la tercera, va ser la definitiva pel campionat ja que Bulgària i l’equip de la Federació Catala d'Esport per a Cecs (FCECS) tenien 2 punts i s’enfrontaven pel títol. Després d’un matx dur i llarg, els búlgars es van imposar per 3-1 i van ser els campions. D'altra banda, Romania va superar per 3-1 a la selecció femenina.

  La classificació final va ser:
  1- Bulgària 3 punts
  2- FCECS 2 punts
  3- Romania 1 punt
  4- Selecció Federació Catalana d’Escacs 0 punts

  Podem destacar l’actuació dels jugador de la FCECS Gavril Draghici, que va fer 2,5 punts en tres partides, i de la selecció femenina destacar a Mònica Vilar, campiona d’Espanya.

  A la cerimònia d’entrega de premis van participar Maria de la Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial ONCE Catalunya; Claudio Muñoz, secretari de la FCECS i cap de servei Bibliogràfic de l’ONCE i Josep Pitarch, tresorer de la Federació i cap de cultura i esports d’ONCE Catalunya. I les actuacions de les colles de bastoners de Gràcia i Sant Cugat .