Reobrim el canal 'Cultura a cegues'

 • Boletín: Nº 47 NOVEMBRE 2020

  Temática: Esports, Cultura i Oci 'Canal Cultura a Cegues' a YouTube

  Atès que la situació sanitària continua sent complexa, de moment i fins a nou avís segueixen suspeses les activitats grupals socioculturals que es feien a l’ONCE Catalunya. Per això torna a estar actiu el Canal de Youtube  'Cultura a Cegues' per tal de seguir estant en contacte amb vosaltres. 

  A 'Cultura a Cegues'  hem preparat un seguit d'activitats que esperem que us agradin, amb les següents emissions de dilluns a divendres:

  • Els dilluns oferirem l’espai de cuina amb propostes gastronòmiques per a tots els paladars.
  • Els dimarts el nostre entrenador personal ens oferirà rutines i exercicis per mantenir-nos en forma i millorar la nostra condició física.
  • Els dimecres la literatura i els llibres prendran el protagonisme per gaudir d’unes bones propostes de lectura i de les presentacions dels llibres per part dels seus autors.
  • Els dijous la música i el ritme del Zumba ens faran saltar, cantar i ballar.
  • Els divendres ens introduirem en el món de la tecnologia accessible amb tutorials d’ aplicacions i jocs per a tots els gustos i possibilitats.

  Posar en marxa aquest nou mitjà ens ha permès disposar d’un espai de trobada fet per a tots nosaltres. Ha estat tot un repte i una gran experiència i per això us volem animar a que hi us connecteu i participeu en les diferents activitats. I si encara no hi heu entrat, a continuació us facilitem l’enllaç perquè ho feu, i, si us agrada, us hi pugueu subscriure: https://www.youtube.com/c/culturaacegues

  No us ho penseu més i subscriviu-vos-hi!!!