Presenta la teva obra al concurs literari Roc Boronat en llengua catalana abans del 30 de novembre

 • Boletín: Nº 12 OCTUBRE 2017

  Temática: Esports, Cultura i Oci Escenerai del Roc Boronat, març de 2016.

  L’ONCE Catalunya ja ha convocat la 20a edició del Concurs Literari Roc Boronat per donar suport i estimular els escriptors i poetes en català i fomentar la creació literària en aquesta llengua entre les persones amb discapacitat visual.

  El concurs està adreçat a escriptors que presentin els seus treballs en llengua catalana i s’ajustin als criteris que defineixen les bases.

  Cartell, en blau, de la 20ena edició del premi Roc Boronat.

  D’una banda, consta d’una modalitat en prosa, novel•la curta o recull de relats, oberta a tothom de més de 18 anys (incloses persones amb ceguesa o discapacitat visual greu). L’obra guanyadora serà publicada pel segell Amsterdam, de l’editorial Som Ara Llibres, a més de rebre una dotació econòmica de 6.000 euros i una escultura amb placa gravada.

  D’una altre, consta d’una modalitat en prosa, narracions, assajos o contes, exclusiva per a persones cegues o amb discapacitat visual greu, a partir de 16 anys. En aquest cas, l’obra guanyadora serà premiada amb una dotació econòmica de 900 euros, i amb una escultura amb placa gravada.

  Atenció , enguany el termini de presentació dels treballs finalitza el 30 de novembre de 2017. Animeu-vos a participar!

  L’acte de lliurament tindrà lloc durant el primer trimestre del 2018.

  Consulteu les bases a www.once.es/new/servicios-especializados-en-discapacidad-visual/cultura/creacion-artistica