Plata i bronze de Marian Polo i rècord d'Espanya, als Europeus de natació paralímpica de Dublin

 • Boletín: Nº 23 OCTUBRE 2018

  Temática: Esports, Cultura i Oci La jove Marian Polo va obtenir uns grans resultats: plata en el 4x100 lliures mixtes i bronze en els 50 metres lliures i 100 esquena, aconseguint en aquesta última prova el rècord d’Espanya.

  Gran actuació als Campionats d’Europa de natació paralímpica dels nostres nedadors i nedadores celebrat en el Centre Aquàtic de Dublín del 13 al 19 d’agost.

  En total, es van aconseguir 52 medalles i la selecció espanyola es va situar cinquena del medaller general. Primera va ser Ucraïna, seguida d’Itàlia, Gran Bretanya, Holanda i Espanya.

  Cal destacar a la jove Marian Polo, que va obtenir uns grans resultats: plata en el 4x100 lliure i bronze en els 50 metres lliures i 100 esquena, aconseguint en aquesta última prova el rècord d’Espanya.

  Marian entrena en el CAR de Sant Cugat a les ordres del nostre entrenador Jaume Marcé, i es una de les nedadores més destacades de la FEDC.

  Són uns resultats excel·lents.  La temporada que ve, toca preparar-se pel Mundial que es celebrarà a la ciutat de Kuching del 29 de juliol al 4 d’agost del 2019.