Partit amistòs entre el Barça i el nostre equip B2

 • Boletín: Nº 3 DESEMBRE 2016

  Temática: Esports, Cultura i Oci L’equip de l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala (AJBFS) va veure’s les cares, dimecres 30 de novembre a la nit, davant el Barcelona B2, de la Federació Catalana d’Esports per a cecs.

  L’equip de l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala (AJBFS) va veure’s les cares, dimecres 30 de novembre a la nit, davant el Barcelona B2, de la Federació Catalana d’Esports per a cecs (19-1), en un amistós inclusiu disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Per als blaugrana van marcar Javi Rodríguez (4), Ventura (4), Tubau (4), Valtinho (2), Fran Serrano (2), Portell, Medina i Pepelu. L’únic gol de l’equip de l’ONCE Barcelona va ser a càrrec de De la Rosa.

  El resultat va ser el menys important. Allò important va ser l'exemple d'inclusió i visibilitat del nostre esport. La jornada va ser un gran èxit i vam poder gaudir de la presència de Javier  Rodriguez, campió d’una pilota d’or del futbol sala, i que fa uns anys ens va acompanyar a la Gala de l'Esport.

  El partit va començar a tenyir-se de blaugrana ben aviat amb dos gols consecutius de Marc Ventura. Tot seguit va ser Fran Serrano qui va estrenar-se amb dos gols i Àxel Tubau per ampliar l’avantatge. L’equip del  va retallar diferències amb un gol de De la Rosa (5-1). Abans del descans, Javi Rodríguez i Valtinho, per partida doble, i un darrer gol d’Àxel Tubau confirmaven la superioritat blaugrana.

  En la represa, Xavi Portell i Víctor Medina seguien demostrant l’eficàcia ofensiva mentre Carlos Méndez feia alguna bona aturada. Javi Rodríguez va transformar un penal que havia provocat ell mateix. En el tram final, Ventura, Tubau i Pepelu arrodonien el resultat.

  En acabar el partit, els dos equips van fer-se una fotografia de record. Una bona experiència per a tots dos equips que ja s’havien enfrontat, el juny passat, a lesinstalacions de l’ONCE, a Barcelona.
  L’equip de Futsal Barcelona B2 està format per jugadors amb discapacitat visual i participa habitualment en les competicions en l’àmbit català i estatal.