L’ONCE lliura sis contes en braille a Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté de Badalona

 • Boletín: Nº 69 NOVEMBRE 2022

  Temática: Esports, Cultura i Oci A l’acte van participar: Jordi Chávez, director Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté; Sergio Guitián, director de l’agència de l’ONCE a Badalona; Maria Dolores Hermoso i Jesús Peña, afiliats a l'ONCE.

  Dijous 13 d’octubre, l’ONCE Catalunya va entregar sis contes infantils i inclusius en braille, relleu i tinta a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté de Badalona.

  Els nous títols que formaran part del fons d’obres d’aquesta biblioteca són: El Regal, Toca, toca!, L’aniversari d’en Peixet, L’erugueta goluda, La formiga  distreta i Mi lazarilla, mi capitán.

  A l’acte van participar: Jordi Chávez, director Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté; Sergio Guitián, director de l’agència de l’ONCE a Badalona; Maria Dolores Hermoso i Jesús Peña, afiliats a l'ONCE, que van fer una lectura en braille d’un fragment d’aquestes obres.

  "Ens fa molt alegria fer un lliurament de llibres per a infants fets amb els sis punts màgics del braille, el sistema de lectoescriptura de persones cegues i que es puguin compartir amb tothom. Volem una cultura inclusiva i integradora, que ens iguali a tots i totes", va destacar Guitián.