L’ONCE Catalunya homenatja els seus esportistes

 • Boletín: Nº 13 NOVEMBRE 2017

  Temática: Esports, Cultura i Oci Grup d'atletisme a la Gala de l'Esport 2017.

  Dissabte 21 d'octubre, l'ONCE a Catalunya va celebrar la XXII Gala de l'Esport. Un acte homenatge a tots els esportistes cecs i discapacitats visuals greus,  entrenadors, pilots i guies. Una jornada festiva en què l'esport professional, l'esport de base i formació es van donar la mà gràcies a ONCE Catalunya.

  Un reconeixement a tots i totes els esportistes guardonats, als que han guanyat medalles a Campionats del Món, d’Europa  o d’Espanya. Als que han participat, que també és molt. A tots i totes que s’han deixat la pell per intentar-ho, per batre les seves marques i per ser cada dia una mica millors. Als campions del futur, que s’entrenen i competeixen amb il•lusió. A l’esport inclusiu. I als esportistes de base que superen barreres i obstacles quotidianament. I a totes les persones amb les que compartim els nostres somnis i els nostres esforços.

  Guille Fernández, presentador de la Gala.Un acte, conduït per Guille Fernández, periodista, afiliat i jugador de goalball, en què els esportistes, guies, pilots i entrenadors van anar pujant a l'escenari de l'Auditori, agrupats per disciplines: atletisme, ciclisme i triatló, escacs, goalball, esquí, futbol sala, muntanya, i natació.

   

   

  Un matí molt esportiu

  Abans de l’acte va haver-hi un matí molt esportiu amb activitats de Spinning i de Fitness/Crossfit al Poliesportiu. També  Showdown i Sound Tennis. I una conferència sobre Coaching Esportiu impartida per Carla Casals.També es va recordar un esdeveniment molt important. Aquest any hem celebrat els 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92. A l’ONCE ho vam fer amb el millor que tenim, un cupó commemoratiu, el del dia 13 de setembre. I amb un sentit homenatge el dia 6 del mateix mes al nostre poliesportiu. Els esportistes catalans dels Jocs Paralímpics a Barcelona 92, alguns dels quals estaven a la Gala,  van guanyar 12 medalles d’or, 11 d’argent i 18 de bronze. També un record als voluntaris, entrenadors i tècnics que vau participar.

  L'acte va comptar amb els parlaments de Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya; Dolors Luna, vicepresidenta de la Federació Esportiva Catalana per a Cecs i Deficients Visuals; Carles Estrany, tècnic lligat a l’ONCE des de fa gairebé 20 anys, des que va començar a la temporada 1998-99 com a entrenador dels equips de Barcelona de Goalball; i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

  Col·lecció de fotos

  Homenatge a Carles Estrany. Amb Dolors Luna, cap dels Serveis Socials.

  Homenatge a Carles Estrany (amb Dolors Luna, cap dels Serveis Socials ONCE Catalunya)

  Ciclisme

  Ciclisme i Triatló

  Escacs

  Escacs

  Esquí

  Esquí

  Futbol sala.

  Futbol Sala

  Goalball.

  Goalball

  Natació.

  Natació

  Showdown .

  Showdown 

  Premis Esperit Esportiu. El delegat territorial va fer entrega d’un obsequi als guanyadors del Concurs ‘Esperit Esportiu’ celebrat a les Colònies d’aquest estiu. Van ser:

  Abel Jiménez, a la categoria 1

  Unait Sánchez, a la categoria 2

  Guillem Llanes, a la categoria 3

  Àlex Enciso, a la categoria 4