Lectura 'de cine' a l'ONCE Tarrragona

 • Boletín: Nº 30 MAIG 2019

  Temática: Esports, Cultura i Oci Un moment de la lectura a l'ONCE Tarragona, amb Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial d'ONCE Catalunya.

  Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi,  dos dies més tard el 25 d’abril, a la seu de la Direcció de l'ONCE a Tarragona, es va fer una lectura pública de llibres amb temàtica de cinema, una lectura de pel·lícula.

  La jornada, que va ser amenitzada amb les actuacions de 14 alumnes de l’Escola de música de Tarragona, es va iniciar amb '80 dies al voltant del món', per part de membres de l’agrupació de teatre d’afiliats a l'ONCE de Tarragona, Amanida Teatre.

  Van continuar afiliats, no afiliats i representants de diverses institucions públiques. Ens van acompanyar: Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona;Trinitat Castro, directora del Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a Tarragona; Antonio López, vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès; Mercé Toldrá, directora del Museu del Port de Tarragona;  Jordi Agrás, director Territorial de Cultura i Dolors Saumell, directora de la Biblioteca pública de Tarragona, entre d'altres.

  En la lectura pública van intervenir18 afiliats i afiliades, entre elles, Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial d'ONCE Catalunya; Raquel Saavedra directora de l'ONCE Tarragona i Ana Zanfaño, de la Unitat de Cultura i Esport de l'ONCE Catalunya.

  Un moment de la lectura a l'ONCE Tarragona, amb Raquel Saavedra directora de l'ONCE Tarragona.