La Nit de l’Esport de L’Hospitalet premia sis esportistes cecs per la seva gran temporada

 • Boletín: Nº 2 NOVEMBRE 2016

  Temática: Esports, Cultura i Oci La Nit de l'Esport de L'Hospitalet de Llobregat va guardonar els esportistes afiliats a l'ONCE Gemma Sevillano, Martin Parejo, Xavi Porras, Mari Carmen Paredes, Daniel Buenestado i Arnau Tomás.

  El Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat va acollir el passat 21 d’octubre una nova edició de la Nit de l'Esport, la festa en què es premia esportistes i equips que han assolit alguna fita durant la temporada anterior. Enguany es van lliurar un total de  72 guardons i 6 mencions especials a personalitats o col•lectius vinculats al món de l'esport local.

  Entre els guardonats cal destacar el reconeixement als esportistes afiliats Gemma Sevillano, Martin Parejo, Xavi Porras,  Mari Carmen Paredes, Daniel Buenestado i Arnau Tomás, als quals felicitem. 

  Gemma Sevillano, campiona d'Espanya de triatló paralímpic.

  Martin Parejo, participant al Jocs Paralímpics en les proves de 100 m, salt de llargada (10è) i 4x400 m; subcampió d'Europa en salt de llargada F11 i medalla de bronze en 100 m al Campionat d'Europa IPC.

  Xavi Porras va ser 6è a la final de salt de longitud F11 als Jocs Paralímpics de Rio.

  Mari Carmen Paredes, participant als Jocs Paralímpics en les proves de Marató i 1500 m; medalla de bronze al Campionat d'Espanya de Mitja Marató, campiona d'Espanya de 500 m T12 i medalla de plata en 1500 m T12.

  Daniel Buenestado, subcampió d’Espanya en llançament de pes F11 i en llançament de disc F11 en atletisme adaptat; així com el jove Arnau Tomás que va quedar subcampió d’Espanya en 800m a la categoria T12.