La campanya 'Fas 6 anys. Tria un llibre', es torna a fer en braille pels infants cecs de Catalunya

  • Boletín: Nº 69 NOVEMBRE 2022

    Temática: Esports, Cultura i Oci Targetó de La campanya, 'Fas 6 anys. Tria un llibre', en tinta i en braille pels infants cecs de Catalunya.

    La campanya, 'Fas 6 anys. Tria un llibre' arribarà a 73.854 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 459 llibreries de tot el territori. I també a 24 nens o nenes cegues, gràcies a ONCE Catalunya.Tots els nens i les nenes que aquest 2022 fan 6 anys, independentment de la data del seu aniversari, rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran anar a qualsevol de les llibreries seleccionades i triar el llibre que més els hi agradi per un import de fins a 13€. Si es més, la diferència haurà de ser abonada. Un dels objectius de la campanya és que els infants visitin i coneguin la seva llibreria més propera, on seran acollits i se'ls acompanyarà i aconsellarà en la descoberta de llibres per estimular els hàbits de lectura dels infants. 

    La targeta es podrà bescanviar del 15 d'octubre al 30 de novembre de 2022 i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària. En el cas que no s'hagi rebut la targeta cal enviar un mail abans del 30 de novembre amb el nom, cognoms, adreça completa, a fas6anys@gencat.cat.

    ONCE, quan va sortir la campanya, va acordar amb el departament de Cultura fer les targetes en tinta i braille i el departament les envia a les nenes i nens. Així els nens cecs i les nenes cegues, igual que la resta, tindran el seu llibre en braille i amb relleu. Amb la targeta, els pares i mares, poden bescanviar-lo al Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona.