Èxit dels esportistes de la FCECS als European para Youth Games, amb cinc medalles

 • Boletín: Nº67 AGOST 2022

  Temática: Esports, Cultura i Oci Atletes i nedadors de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) van participar del 26 de juny al 5 de juliol en els European Para Youth Games, que es van disputar a Finlàndia.

  Atletes i nedadors de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) van participar del 26 de juny al 5 de juliol en els European Para Youth Games, que es van disputar a Finlàndia.

  La FCECS va presentar a aquesta competició els nedadors Mamadou Dembelleh i Àlex Villarejo, que van estar acompanyats pel tècnic Pere Vila. També van comptar amb un grup d’atletes format per Maria Zamora, Ismael Romero, Iván Hernández i Sydney Fokou, amb l’Aurora Zafra com a tècnica.

  Els resultats van ser molt positius per als  representants de la FCECS, que  van obtenir 5 medalles. En l’atletisme, es van obtenir tres medalles d’or en pes. Els atletes premiats van ser Sydney Fokou, Maria Zamora i Ismael Romero. La Sydney també va obtenir la medalla de bronze en llargada. La medalla en natació la va aconseguir Àlex Villarejo, que va ser plata en la prova dels 100 m braça.

  Amb l’ajuda dels esportistes catalans, la Federació Espanyola va obtenir un total de 53 medalles, el país que més en va guanyar.