Èxit dels atletes cecs o amb baixa visió als Campionats de Catalunya d’Atletisme Adaptat

 • Boletín: Nº 63 ABRIL 2022

  Temática: Esports, Cultura i Oci Foto de familia dels participants de la FCECS als campionats.

  Dissabte 19 de març, es va disputar a les pistes d’atletisme de Lloret de Mar, els Campionats de Catalunya Open d’Atletisme Adaptat 2022. Aquesta competició és la que dona el tret de sortida a la temporada d’atletisme. Va tenir una molt bona participació amb un total de 16 esportistes, 7 guies i 3 entrenadors

  Per part dels esportistes de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, cal destacar els ors de Paula Heras en pes i en disc, la primera posició per a  Pere Pané i Sidney Fokou en llargada, Yassine Ouhdadi va guanyar els 5.000 m, i Vicente Martínez ho va fer als 1.500 m.

  En els 100 m femenins, es va imposar Maria Zamora. Cal fer una menció especial a Iván Hernández, que va guanyar els 200 m amb 22:73, la millor marca del campionat.

  Tots els atletes de la promoció esportiva van obtenir bons resultats, encara que, per a molts d’ells, era la primera vegada que competien.

  Josep Maria Juanola, membre de la Junta de la FCECS, va realitzar el lliurament dels premis.

  Cal destacar la presència a la competició d’atletes com Yassine Ouhdadi i de Maria del Carmen Paredes i el seu guia, Lorenzo Sánchez, que van participar als Jocs Paralímpics de Tòquio del 2020. També cal destacar la gran participació d’esportistes gràcies a les promocions esportives d’atletisme organitzades per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs conjuntament amb el CRE ONCE Barcelona.

  Els campionats van estar organitzats per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs. I amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar, la Diputació de Girona i la Secretaria General de l’Esport, entre d’altres entitats.