Emma Feliu del CN Figueres i nedadora de la FCECS, millor nedadora al Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada

 • Boletín: Nº 56 AGOST 2021

  Temática: Esports, Cultura i Oci Emma Feliu del CN Figueres i nedadora de la FCECS va estar la millor i l’Antoni Ponce del CN Sitges, va resultar el millor nedador. A la foto, on també hi és la Dolors Luna, presidenta de la FCECS.

  Diumenge 4 de juliol va tenir lloc a la piscina Sant Jordi de Barcelona, el Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada, que organitza la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. Va servir per clausurar la temporada a la majoria de nedadors i nedadores, a excepció dels que  participen en els Jocs Paralímpics de Tokio 2021.

  En aquest campionat van participar un total de 14 Clubs d’arreu de Catalunya amb 55 nedadors i nedadores.

  Emma Feliu del CN Figueres i nedadora de la FCECS va estar la millor i Antoni Ponce del CN Sitges, va resultar el millor nedador. Els clubs també van tenir els seus respectius premis. El tercer lloc va estar  per la Fundació Adapta2, el segon pel CN Barcelona i el primer pel CN Mataró.

  Cal destacar les posicions que van assolir nedadores i nedadors de la FCECS dins del Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada. A més de Emma Feliu  que va guanyar el trofeu a millor nedadora, també cal destacar a Marian Polo del CN Badia, Mahamadou Dembelleh del CN Castellfollit, Edgar Sánchez del CN Mataró, Àngela González de la DT Catalunya i Xavier Carregal de la Fundació Adapta2 que  van participar en el campionat amb una molt bona actuació.