Els alumnes del centre ARCO-VILLARROEL reben el xec com a finalistes estatals del Concurs Escolar

 • Boletín: Nº 1 OCTUBRE 2016

  Temática: Esports, Cultura i Oci Un grup d'alumnes del centre CEIR ARCO-VILLARROEL amb el xec que han guanyat del Concurs Escolar, amb Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona; Rebeca Garcia, cap de Coordinació i Gestió de Recursos Humans i Generals i Josep Pitarch, cap de Cultura de l'ONCE Catalunya .

  El grup d’alumnes del Centre d’Estudis CEIR-ARCO VILLARROEL que van quedar finalistes estatals de la categoria D (batxillerat i grau mitjà i superior) del Concurs Escolar ONCE van visitar el passat dia 21 de setembre la Biblioteca de l’ONCE a Catalunya per conèixer més de prop aquest servei que l’ONCE presta als seus afiliats.

  Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona, entrega a la professora del CEIR ARCO-VILLARROEL el xec com a guanyadors de la categoria D del Concurs Escolar de l'ONCE i la seva Fundación.

  Rebeca García, presidenta del jurat a Catalunya del Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació, i Josep Pitarch, Cap de la Unitat de Cultura i Esports d’aquesta territorial, els van donar la benvinguda al centre i els van explicar el funcionament d'aquest espai tan important per als nostres afiliats, en el qual troben llibres adaptats al braille i daisy, i es realitzen tallers de lectura i altres activitats.

  En finalitzar la visita, Manel Eiximeno, Director del CRE ONCE Barcelona, va lliurar a la professora i els alumnes el xec de 400 euros del premi i els diplomes que els acrediten com a finalistes estatals del XXXII Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació.