Els 25 anys de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, al cupó de l'ONCE: ‘La força d’un sentiment’

 • Boletín: Nº 2 NOVEMBRE 2016

  Temática: Esports, Cultura i Oci Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Gerard Moreno i Javi López, jugadors del primer equip han fet una ronda de penals amb un antifaç i una pilota de picarols. Ho han fet també tres futbolistes afiliats a l’ONCE, Guille Fernández i Víctor Sánchez i Omar Font. A la foto també el nostre delegat territorial el president del Consell i Amaro Gordón, afiliat i gran perico.

  El  25è aniversari  de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol protagonitza el cupó de l'ONCE de dijous 3 de novembre.  Cinc milions i mig de cupons de l'ONCE portaran la llegenda 25 Años Apoyando al RCD Espanyol de Barcelona i la frase: La Força d’un sentiment, amb el seu  logo.

  Omar Font, futbolista afiliat, en el moment de xutar el penal amb Kameni sota pals.

  Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Gerard Moreno i Javi López,  jugadors del primer equip han fet una ronda de llançaments de penals amb els ulls tapats amb un antifaç i una pilota de picarols. Ho han fet també tres futbolistes afiliats a l’ONCE, Guille Fernández i Víctor Sánchez -de nom igual que el jugador blanc-i-blau- , tots dos cecs totals, i Omar Font, amb discapacitat visual, jugador que ha fet els dos gols. Sota pals, l’exporter perico Tommy N’Kono. També hi ha participat en Raul Tamudo.

  “L’Espanyol i l’ONCE compartim capacitat de superació, optimisme i esperança. Amb aquest cupó s’agermanen la força d’un sentiment blanc-i-blau i la força d’una il•lusió, la de l’ONCE”, ha subratllat Enric Botí. “Tenim en comú la lluita i la perseverança, anar sempre endavant i el treball per uns ideals de manera continuada en el temps” ha completat Xavier Grau, que ha recordat que els cupons estaran a la venda fins al 3 de novembre.

  Araceli Pérez, vicepresidenta de la Federació de Penyes del RCDE; Enric Botí i Cavier Grau, sostenen el cupó.

  El Cupó de l’ONCE ha estat presentat,  en un acte celebrat a la Ciutat Esportiva “Dani Jarque”, per Araceli Pérez, vicepresidenta de la Federació de Penyes del RCD Espanyol; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.

  Per la vicepresidenta de la Federació de Penyes del RCD Espanyol “la col•laboració amb l’ONCE ha estat magnífica. Volíem compartir aquests 25 anys amb tothom i quina millor manera que fer-ho al costat d’una Organització solidària i estimada per tots”.

  GALERIA DE FOTOS

  EN LOS MEDIOS:

  - TV3 TN Migdia (19/10/16)

  - TVE Catalunya. Informatiu Migdia (19/10/16)