El trio del pianista Ignasi Terraza i la Big Band de l'UCM uneixen la seva música per la FOAPS

  • Boletín: Nº 31 JUNY 2019

    Temática: Esports, Cultura i Oci Cartell del concert  del trio del pianista cec Ignasi Terraza i la Big Band de la Universitat Complutense de Madrid (UCM).

    El trio del pianista cec Ignasi Terraza i la Big Band de la Universitat Complutense de Madrid (UCM) uneixen la seva música en un concert solidari a favor de les persones amb sordceguesa. La cita musical tindrà lloc el proper 14 de juny, a les 20.00 hores, a l'auditori de la Delegació Territorial de l'ONCE a Madrid (c/ Prim, 3). Les entrades es troben ja disponibles a través de la plataforma Entradas.com, al preu de 20 euros.

    La recaptació total del preu de les entrades serà destinada íntegrament a la Fundació ONCE per a l'Atenció de Persones amb Sordceguesa (FOAPS). A més, hi ha una Fila Zero per a tots aquells que vulguin sumar-se a aquesta causa solidària i no puguin assistir al concert.

    El concert solidari del 14 de juny, en què Terrassa estarà acompanyat dels seus músics habituals, Horacio Fumero (contrabaix) i Esteve Pi (bateria), serà també l'escenari de presentació del nou treball discogràfic d'Ignasi Terraza Trío.