El Teatre de la Llotja de Lleida, a escena al cupó

 • Boletín: Nº 35 NOVEMBRE 2019

  Temática: Esports, Cultura i Oci L’acte de presentació del cupó va tenir lloc divendres 11 d'octubre en un acte en el qual van intervenir Paco Cerdà, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida; Enric Botí, delegat territorial d’ONCE a Catalunya i Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida.

  El Teatre de la Llotja de Lleida va ser protagonista el cupó de l’ONCE del diumenge  20 d’octubre dintre de la sèrie  ‘Ciudades a escena’ que l’ONCE dedica als teatres més emblemàtics de 50 províncies de tot l'Estat.

  L’acte de presentació del cupó va tenir lloc divendres 11 d'octubre en un acte en el qual van intervenir Paco Cerdà, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida; Enric Botí, delegat territorial d’ONCE a Catalunya i Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida.

  "Aquest cupó és un homenatge al Teatre de la Llotja, a les sales, les institucions i els professionals que treballen perquè el teatre sigui un bé cultural accessible a tothom. Fer un teatre inclusiu per a les persones cegues i per a totes les persones amb discapacitat és fer un teatre universal i un teatre millor", indicà Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya.

  Cupó dedicat al Teatre La Llotja de Lleida.

  La Llotja de Lleida és un palau de congressos i teatre de titularitat municipal ubicat a la ciutat de Lleida. L'edifici ocupa l'esplanada on se celebrava l'antic mercat de fruites i verdures, conegut popularment com el mercat dels pagesos, al barri de Pardinyes. Les obres del palau es van iniciar a la primavera de 2007 i la inauguració oficial va tenir lloc el 21 de gener de 2010 amb la representació d'El trobador de Giuseppe Verdi, tot i que ja va ser estrenada el desembre del 2009.