El so del Braille

 • Boletín: Nº 55 JULIOL 2021

  Temática: Esports, Cultura i Oci Cartell de 'Musica a les mans' del canal 'Cultura a cegues', amb unes mans en primer pla.

  Dissabte 19 de juny a les 20.00 h, va tenir lloc, a través del Canal de Youtube ‘Cultura a cegues’, el concert de la 15ª jornada d'estudiants de música amb discapacitat visual, Música a les Mans, amb més de 40 actuacions. Pots escoltar i veure el concert en aquest enllaç https://youtu.be/dHks2FT_yLk

  En aquesta ocasió, la trobada va ser en format online, com l'any passat. Van participar una trentena d’estudiants cecs o amb discapacitat visual greu procedents de diverses Escoles de Música i Conservatoris de Catalunya, que van interpretar una mostra del treball que realitzen en els seus respectius centres. I també alguns estudiants de la Zona d’influència del Centre de Recursos Educatius de l'ONCE a Barcelona, sent el cinquè any que s'obre aquesta participació.

  Música a les Mans és un espai de convivència, un punt de trobada en el qual els estudiants d'Escoles de Música i Conservatoris de Catalunya, que utilitzen el codi braille o altres recursos específics, comparteixen la seva afició i el seu repertori.

  Música a les mans també és un espai en el que es posa en valor la tasca de tots els professionals que treballen per la inclusió educativa, així com l’esforç i dedicació dels estudiants i les seves famílies, una tasca de la que a casa nostra i a nivell europeu en som pioners des de fa més de 30 anys, amb el conveni de col·laboració signat des de 1985 entre el Departament d’Educació i l’ONCE, que ens ha permès a les dues Institucions dotar-nos del Servei Educatiu compartit CREDV/CRE ONCE Barcelona.