'El miracle d’Anna Sullivan' i la capacitat de superació de les persones sordcegues

 • Boletín: Nº 7 ABRIL 2017

  Temática: Esports, Cultura i Oci Diumenge 26 de març un grup d’afiliats a l’ONCE amb els seus acompanyants van gaudir, al teatre del Raval, amb la representació de l’obra “El miracle d’Anna Sullivan”, amb audiodescripció per a les persones cegues i intèrprets per a persones sordcegues.

  Diumenge 26 de març, un grup d’afiliats a l’ONCE amb els seus acompanyants van gaudir, al teatre del Raval, amb la representació de l’obra El miracle d’Anna Sullivan, amb audiodescripció per a les persones cegues i intèrprets per a persones sordcegues.

  Imatge del reportatge de 8TV

  El miracle d’Anna Sullivan explica la història de Hellen Keller,  una nena sordcega que vivia incomunicada del món i va arribar a graduar-se a la universitat gràcies a la feina i la tenacitat de la pedagoga Anna Sullivan. Una història colpidora i plena d’emocions, que els actors porten a escena amb una sensibilitat i professionalitat espectaculars.

  Una activitat amb la que continuem trencant les barreres mentals que sovint ens allunyen dels qui més ho necessiten.  Volem que se’ns vegi i se’ns senti! Entre tots hem d’aconseguir que el col•lectiu de persones sordcegues tinguin més visibilitat!

  La sortida va ser enregistrada per dues televisions.

  Aquí podeu veure i escoltar els reportatge de BETEVÉ

  Aquí podeu veure i escoltar el reportatge de 8TV.