El Goalball torna amb força!

 • Boletín:

  Temática: Esports, Cultura i Oci Foto de família de lliurament de trofeus al Poliesportiu ONCE Catalunya, diumenge.

  El cap de setmana del 7 i 8 de maig es va celebrar, al Poliesportiu de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya, el XXV Campionat de Catalunya Open de Goalball d’aquesta temporada. Els equips de Madrid en categoria masculina i Catalunya, en categoria femenina, van ser els campions d’aquesta edició.

  A la categoria femenina, els dos primers classificats que van passar a la final van ser el Catalunya i Calamares amb sis punts. El tercer classificat també amb sis punts, però amb pitjor desempat va ser Andalusia que va jugar per al bronze amb les Barcelonines. Al partit per les medalles, Andalusia va guanyar a les Barcelonines per 8-3, obtenint el bronze.

  En la gran final catalana, hi va emoció i nervis fins a l’últim segon. El Catalunya va superar per 5-4 a Calamares, obtenint així la copa de campiones.

  A la categoria masculina, els dos primers classificats de la lligueta i  finalistes van ser l’equip del Madrid, amb 12 punts, l’ASD Blind Trento d’Itàlia, amb nou punts. El tercer classificat va ser el Catalunya amb 6 punts, quart Barcelona amb 3 punts  i en cinquena posició va quedar Andalusia.

  El tercer lloc el va obtenir el Catalunya superant al Barcelona per un ajustat 7-6,sent el millor equip català.

  A la  final, el Madrid i l’ASD van lluitar al màxim pel campionat fins a la pròrroga, on l’equip madrileny va acabar aixecant la copa (11-9).

  David Bernardo,  president  del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Josep Pitarch, tresorer de la Federació i cap de la Unitat de Cultura d’ONCE Catalunya, i Dolors Luna, presidenta de la FCECS van fer l’entrega de guardons i medalles.

  En aquesta competició han participat 14 àrbitres i jutges.

  Des de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Deficients Visuals es vol agrair el treball dels equips professionals, l’esforç del planter d’arbitratge, el suport dels tècnics, la col·laboració dels voluntaris i el bon joc dels esportistes per acomplir aquest gran repte.