Concert d'Ignasi Terraza & Randy Greer a l'Auditori ONCE 'Al voltant de l'arbre de Nadal'

 • Boletín: Nº 49 GENER 2021

  Temática: Esports, Cultura i Oci Formació d'Ignasi Terraza per al concert.

  El passat 17 de desembre, l’auditori ONCE va acollir el concert de Nadal d’Ignasi Terraza & Randy Greer  'Around the Christmas Tree'.

  Un concert que alternà cançons tradicionals amb els seus originals nadalencs, i que va convidar a seure amb ells al voltant de l'arbre de Nadal per a gaudir de la seva música. Una música amb varietat de ritmes,  pinzellades ètniques, un jazz amb el rerefons del blues, el gòspel i el seu admirat Nat King Cole.

  Ignasi Terraza i Randy Greer ens van presentar una formació que recorda a les de Cole, amb Josep Traver a la guitarra, Horacio Fumero al contrabaix, Esteve Pi a la bateria i les percussions cubanes de Yonder De Jesús, i, a més, van comptar també amb la col·laboració de la reconeguda cantant i trompetista Andrea Motis.

  La sala amb un aforament del 50%, segons la normativa actual, i amb les mesures d'allunyament previstes i l'ús de màscares, va permetre gaudir del concert amb tranquil·litat. #laculturaessegura

  Campanya solidària de nadal. Per cada entrada comprada per aquest concert s’ajudava a la Fundació ONCE del Perro Guia (FOPG). I també amb el disc, dos euros de cada venda.