Cicle de l’ONCE Tarragona: llegim el patrimoni

 • Boletín: Nº 29 ABRIL 2019

  Temática: Esports, Cultura i Oci

  L’ONCE, en col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona i el Museu Arqueològic de Tarragona, va organitzar un cicle de lectura en relació al patrimoni arqueològic de la ciutat, seguit de conferències dutes a terme per diversos escriptors en el cicle “Llegim el Patrimoni. Literatura i Història”. 

  En el taller de lectura de l’ONCE Tarragona, es va poder llegir el llibre El son de la Medusa, d’Àngel Octavi Brunet, i un col·lectiu de 12 afiliats van poder participar en aquest programa consistent en un seguit de conferències i presentacions, integrant-se en l’activitat social de la ciutat.

  Per aquesta mostra, L’ONCE, va col·laborar en l’adaptació del material etiquetant les peces per veure el text en tinta i també en format Braille. A més, les peces es van poder tocar, qüestió que va ser molt aprofitada pel nostre col·lectiu.

  A l’exposició final del programa, van ser presents autoritats, personalitats del món social i el nostre col·lectiu d’afiliats que van participar en tot el programa.