Ballada de Sardanes a Cornellà amb afiliats que van homenatjar el compositor Jaume Cristau

 • Boletín: Nº 7 ABRIL 2017

  Temática: Esports, Cultura i Oci Un grup de 25 afiliats i acompanyants del grup que ballen al Taller de Sardanes de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya van participar d’una ballada de sardanes organitzada per la Confederació Sardanista de Catalunya, que va tenir lloc a la Plaça de l'Església a Cornellà de Llobregat.

  Diumenge 5 de març un grup de  25 afiliats i acompanyants del grup que ballen al Taller de Sardanes de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya amb el Jordi Fort, responsable de l'activitat sardanística a casa nostra, van participar d’una  ballada de sardanes organitzada per la Confederació Sardanista de Catalunya, que va tenir lloc a la Plaça de l'Església a Cornellà de Llobregat.

  Va tocar la Cobla del Baix Llobregat, dirigida per Jaume Cristau i Brunet qui en el seu dia va dedicar a l’ONCE una sardana anomenada “Des d'els ulls de l’ànima”.

   

  Per part de l’ONCE es va fer un petit reconeixement al compositor Jaume Cristau. El nostre afiliat Pedro Higuera, referent de la gent gran de l'ONCE Catalunya, li va entregar una placa en agraïment a la cobla que va composar. També hi era el Jordi Fort.

  Per part de l’ONCE es va fer un petit reconeixement al compositor Jaume Cristau. El nostre afiliat  Pedro Higuera, referent de la gent gran de l'ONCE Catalunya,  li va entregar una placa en agraïment a la cobla que va composar.