En marxa els Premis Solidaris ONCE Catalunya'18

 • Boletín: Nº 23 OCTUBRE 2018

  Imatge dels guanyadors dels Solidaris 2017.

  Fins l'11 d’octubre es poden proposar a la Secretària del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda núm. 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l'adreça electrònica  ctcatalunya@once.es les candidatures, que són públiques i obertes, als Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 per tal de reconèixer i premiar aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que s’hagin compromès més des dels seus diferents àmbits d’actuació per portar a terme una labor solidària coincident amb els valors essencials de la Cultura Institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector.

  Enguany, els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 tenen com a protagonista el 80è aniversari de la institució i la seva evolució social al llarg d’aquestes dècades. Volen conscienciar la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades per tal que es puguin estendre a tota mena d'organismes públics o privats. Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de SOLIDARIS, en el transcurs d'un acte públic a l'Auditori ONCE Catalunya.

  El jurat dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 el formen Enric Botí, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya que actuarà com a president del Jurat; Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya; Ana Peláez, consellera general de l'ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona; Francina Alsina, presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Meritxell Caralt, coordinadora del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; i representants de mitjans de comunicació. El seu veredicte serà inapel·lable i els premis no podran quedar deserts.

  La gala de lliurament dels premis serà dilluns 10 de desembre a les 19.00 h a l'Auditori ONCE Catalunya. 

  Els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2017 van ser:
  FUNDACIÓ ARRELS, a la Institució, Organització, Entitat o ONG.
  JAUME MARÍ PÀMIES (A títol pòstum), a la Persona Física.
  “TEMPS DE DESCOMPTE”, DE RÀDIO OLOT”, al projecte de comunicació.
  TALLERS GAUDÍ , a l’Empresa.
  AJUNTAMENT EL PRAT DE LLOBREGAT /ÀPATS A DOMICILI, a l’Administració Pública.