Contenido - Título página Secciones

Notícies destacades

Publicador de continguts

Joc

Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya, ha lliurat a David Bote, alcalde de Mataró, una imatge emmarcada d’aquest cupó. També ha participat a l’acte Miguel Àngel Vadell, regidor de Presidència i Educació de l’Ajuntament de Mataró; Elisabeth Marín, directora de l’ONCE a Mataró i Josemi Jiménez, conseller territorial de l’ONCE a Catalunya. Amb Pere Badia, i un representant del Comité D'empresa d'ONCE a Mataró.

Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a David Bote, alcalde de Mataró, una imatge emmarcada d’aquest cupó. També van participar a l’acte Miguel Àngel Vadell, regidor de Presidència i Educació de l’Ajuntament de Mataró; Elisabeth Marín, directora de l’ONCE a Mataró i Josemi Jiménez, conseller territorial de l’ONCE a Catalunya.

Foto de família de l'act sobre Dones amb discapacitat víctimes de violència de gènere.

Les dones que presten la seva veu al llibre formen part del projecte 'Mujeres en Modo ON VG', iniciativa d'Inserta Empleo de la Fundació ONCE, que pretén que les dones amb discapacitat que han patit violència de gènere recuperin les regnes de la seva vida a través de la formació i l'ocupació. 

Cinc milions de cupons, com el de la foto, amb els consells 'Cuida els teus ulls', Ves al metge oftalmòleg' van difondre aquesta data.

A l'edició de 2023, el Dia Mundial de la Visió se centra en la importància de la salut ocular al lloc de treball.

Cupó del dilluns 16 d'octubre, dedicat a Carmen Sevilla, la 'dama del cupó'.

L'ONCE va voler dedicar-hi aquest cupó a qui durant anys va ser la imatge del ‘Telecupón’ i va saber portar el cupó de l'ONCE a prop del seu cor. el "cupoonsito", com ella li deia amb estima i gràcia. 

Una estudiant escriu en braille amb un punxó.

El Concurs Escolar fa 40 anys convidant estudiants i docents de tots els centres educatius a reflexionar, treballar i impulsar la formació en valors com la companyonia, la inclusió, la igualtat i el treball en equip.

— 5 articles per pàgina
S'estan mostrant 11 - 15 de 45 resultats.

Publicador de continguts

Esports, Cultura i Oci

Esports, Cultura i Oci

Tres integrants de l'equip de Catalunya.

Per equips, Catalunya es feia amb el primer lloc a la classificació per punts amb 342 punts, quedant en segon lloc l'equip de Madrid amb 277 i, en tercer lloc, Andalusia amb 226 punts. Amb relació al rànquing per medalles, Catalunya també es va col·locar en primera posició amb 10 medalles

Foto de família amb els guardonats als Premis Oriana 2023.

La categoria de Curts Més que Capacitats, oberta a treballs realitzats per persones amb discapacitat visual greu, va batre rècord de participació amb 46 peces inscrites des d'Espanya, Corea del Sud, Itàlia, Anglaterra, França i Llatinoamèrica.

El nedado Àlex Villarejo durant la Gala de la FEDC fent el parlament

El passat dimarts, 14 de novembre, la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs (FEDC) va celebrar la seva gala anual en la qual va reconèixer la labor d'esportistes, tècnics, entitats i periodistes que han treballat per avançar en la inclusió de diferents disciplines esportives i fomentar l'esport entre els més joves com a via d'integració social.

Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya i María Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van donar vuit cadires de rodes per promoure l’esport entre persones amb discapacitat: quatre al  Club Basket Roser, que van recollir Marcos Rodríguez, de la directiva  de l’equip, José Roca, coordinador, i Maria Antonia Ruiz, jugadora del club.

Amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva entre els joves amb discapacitat i que ha suposat la donació de prop de 250 cadires de rodes des de la seva posada en marxa el 2017.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Novembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts