Publicador de continguts

Protagonistes

Protagonistes

colonies_belfast.jpg
L'ONCE ha iniciat, a través del CRE de Barcelona, un intercanvi per aprendre anglès a Belfast. L'estada es va fer del 15 al 28 de juliol.
ana_pelaez_en_el_centro_de_la_imagen_hace_unos_dias_en_el_instituto_cervantes_de_nueva_york.jpg
Con 153 votos a favor (la segunda más votada), de los 189 Estados que han emitido su voto, la candidata española Ana Peláez se ha convertido en la primera mujer ciega que forma parte del Comité de Seguimiento de la Convención Contra todas las Formas de Discriminación de la Mujer (CEDAW por sus siglas en inglés) de Naciones Unidas.
cataluna-jose_carlos_fernandez_recibe_el_galardon.jpg
José Carlos Fernández ha estat seleccionat per l’ONCE com el millor venedor de Catalunya de l’any 2017 i un dels 22 millors agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització a tot l’Estat. La distinció és un reconeixement amb el que l’ONCE homenatja el seu esforç i el bon servei als seus clients. A Catalunya, l’ONCE compta avui dia amb una xarxa de quasi 3.000 venedors i venedores. José Carlos és una persona amb discapacitat visual que fa 13 anys que ven els productes de joc de l’Organització.
premi_cre_codigo_etico.jpg
El dijous 25 de gener, en el transcurs d'un esmorzar, el President del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya, Enric Botí, amb la presència del Delegat Territorial, Xavier Grau, la directora Tècnica Pedagògica, Irene Ginebra, i el director del CRE ONCE BARCELONA, Manel Eiximeno, va fer entrega del premi del Concurs "Idees al Servei d'un Codi Ètic per Tothom", concedit a la treballadora del CRE, Claudia Ernica Vogel.
gemma_sevillano.jpg
Gema Sevillano és una atleta afiliada a l'ONCE Catalunya amb més de 30 anys d’experiència esportiva. La seva arribada a El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona significa un pas endavant pel que fa als valors que integren El Consell, especialment l’entusiasme, l'integració i l'inclusió.
jesus_guillen2.jpg
Con motivo del 34 Concurso Escolar “Reinventemos juntos una escuela para tod@s”, el astrofísico por la Universidad de Barcelona y profesor del Máster de Neurodidáctica de la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid, Jesús Guillén, impartió una sesión interactiva por internet con profesores en la que ha hablado cómo influyen las emociones en el aprendizaje. Los objetivos de estas sesiones interactivas son complementar el aporte didáctico que ya ofrece el concurso escolar, con una formación actual y constante para el profesorado; permitir al profesorado plantear dudas sobre la temática que el especialista imparta; y llegar a ser un referente para los profesores, en lo que a formación se refiere, considerando las sesiones como un valor diferencial de otros concursos escolares.
sagarra.jpg
El secretario general del Comité Paralímpico Español, Miguel Sagarra, fue condecorado con la Orden Paralímpica, máxima distinción del Comité Paralímpico Internacional (IPC). En un emotivo acto, enmarcado en la Asamblea General del IPC que se celebró a principios de septiembre en Abu Dhabi, Sagarra recibió el reconocimiento de la organización internacional de manos de su presidente, Phil Craven. El dirigente deportivo español llevaba los últimos 20 años formando parte del órgano ejecutivo del Comité Paralímpico Internacional, primero como secretario general entre 1997 y 2005, después como vicepresidente entre 2005 y 2009 y desde 2009 como vocal del Consejo de Gobierno.
medalla_esport_josep_juanola_9.jpg
El passat 9 de juny, al Pati de les Magnòlies de l’edifici de la Generalitat de Girona, l'afiliat i esportista Josep Maria Juanola Conill va rebre la Medalla de l'Esport de les Comarques Gironines 2017, en el decurs de la 37ena edició de Les Medalles de l’Esport que va premiar 15 persones vinculades al món de l’esport.
sordcecs_parlament.jpg
Divendres 30 de juny, una trentena d’afiliats a l’ONCE amb sordceguesa, juntament amb els seus guies intèrprets, han visitat el Parlament de Catalunya. El Parlament, amb l’assessorament de tècnics en rehabilitació i especialistes en sordceguesa de l’ONCE, ha dissenyat la visita adaptada. Van recórrer diferents estances de l’edifici i l’Hemicicle i van seure als escons dels diputats i consellers i conselleres.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)