Publicador de continguts

T'interessa

T'interessa

trabajadores_ilunion.jpg
En els darrers cinc anys s'han impulsat més de 47.000 llocs de treball i invertit 1.200 milions d'euros en acció social a tot l’Estat. Les vendes d'ONCE milloren un 3,9% i les d’ILUNION, un 6,4% i empenyen la generació d'ocupació i inversió social per a persones amb discapacitat.
180919_codiscat_4.jpg
El COCARMI també celebra que el Codi d'Accessibilitat entri en la darrera fase abans de la seva aprovació, amb l'acord de Govern de sotmetre'l a informació pública. L'accessibilitat és una condició prèvia perquè les persones amb discapacitat puguin viure de forma independent, participar plenament i en igualtat en la societat i gaudir de forma il·limitada de tots els seus drets humans i llibertats.
trabajadores_de_ilunion_sociosanitario_con_el_certificado_de_aenor.jpg
ILUNION Sociosanitario es la única empresa española de su sector que ha obtenido el pionero certificado de Empresa Saludable que AENOR entrega a aquellas compañías que, de una manera estructurada, promueven y protegen la salud, seguridad y bienestar de sus empleados, de una manera sostenible.
La ONCE y el Instituto de Investigación Biomédica de Bellvitge (IDIBELL) han renovado su colaboración en investigación sobre ceguera y, en esta ocasión, la Organización va a apoyar el trabajo “Uso del secuenciador MINION para la identificación de marcas moleculares causadas por mutaciones en factores que producen Retinosis Pigmentaria”, coordinado por el investigador Julián Cerón Madrigal, también del IDIBELL.
vuelta_al_cole.jpg
Més d’un miler d’alumnes amb ceguesa o discapacitat visual greu de Catalunya han afrontat la tornada al cole com la resta de companys, amb el suport educatiu dels professionals dels equips específics a la ceguesa i la discapacitat visual greu, formats per professionals d'ONCE i del Departament d’Ensenyament, en el marc del conveni signat per totes dues Institucions des de 1985, renovat periòdicament, l’última vegada el passat 5 de juliol. El 99% dels estudiants estan escolaritzats en centres d'ensenyament ordinari, seguint el principi de la inclusió educativa.
diada_2018.jpg
Xavier Grau, delegat territorial ONCE Catalunya i Raquel Saavedra, directora de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat van assistir el passat 11 de setembre, amb motiu de la Celebració de la Diada Nacional de Catalunya, a la recepció i a l’esmorzar oficial de l’Ajuntament de Sant Boi (Jardins de Can Torrents) i van fer la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.
pilar_lopez_y_alberto_duran_con_paca.jpg
ONCE, Fundación ONCE y Microsoft han ampliado la colaboración estratégica que mantienen desde hace más de 20 años con el objetivo de identificar y desarrollar proyectos comunes en el terreno de la Inteligencia Artificial que permitan mejorar la vida de las personas con discapacidad y facilitar su acceso a las Tecnologías de la Información, como el guiado de personas ciegas en exteriores y su integración con BeepCon, el sistema de balizas inteligentes desarrollado por ILUNION que facilita la identificación y localización de objetos cercanos a personas con discapacidad visual.
institut_la_guineueta.jpg
Enguany el Concurs Escolar arriba a la seva 35a edició i porta per lema “Por mí y por todos mis compañeros. Ideas para un recreo inclusivo”. Les fases d'inscripció i de participació estan obertes des del passat 17 de setembre i fins a l’1 de febrer i es poden fer a través del web www.concursoescolaronce.es o al telèfon 900 808 111.
inserta_autocar_mataro-20180801-16.jpg
Aquesta iniciativa s'integra en el pla d'inclusió laboral de joves amb discapacitat dins el projecte “Activa el teu Talent”, en el marc d'execució del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil (POEJ) cofinançat pel Fons Social Europeu. El seu objectiu és atraure 5.000 joves aturats d'entre 16 i 29 anys de tot el territori espanyol que posseeixin certificat de discapacitat igual o superior al 33%, i dotar-los de recursos que millorin la seva ocupabilitat.
L'etiquetatge mitjançant el Braille als productes de consum, i més concretament als aliments, atorga a les persones amb discapacitat visual una fantàstica eina per accedir a la informació i poder fer un consum més segur.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Setembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts